Otkrijte raskoš kraljevskih wellness rituala u proizvodima brenda Spy Ceylon

Otkrijte raskoš kraljevskih wellness rituala
u proizvodima brenda Spy Ceylon

Spa Ceylon Cardamom Rose Queen
Cardamom Rose Queen linija

U srcu Indijskog oceana smjestio se tropski otok Ceylon, još od davnih vremena čuven kao egzotični raj raskošne prirode, pješčanih plaža, tropskih šuma, palmi, egzotičnog voća i mirisnih začina. U kulturu otoka duboko su ukorijenjeni prirodni rituali opuštanja, pomlađivanja i ozdravljenja, proistekli iz Ayurvede, 5000 godina stare nauke o životu. 

Pod okriljem kraljevskih obitelji, Ayurveda je postala osnova veličanstvenih wellness rituala u kraljevskim palačama drevnog Ceylona, ne samo zbog ljekovitih vrijednosti, već i zbog tretmana opuštanja i održavanja dugotrajne ljepote. 

Iz ovih kraljevskih rituala, te holističkog ayurvedskog pristupa, proistekle su dragocjene prirodne formule i Spa Ceylon rituali. 

Upoznajte beauty brend Spa Ceylon

Spa Ceylon proizvodi predstavljaju jedinstven koncept koji objedinjuje drevnu mudrost Ayurvede, najkvalitetnije prirodne sastojke i suvremeni dizajn. Proizvode koji svakodnevnu njegu pretvaraju u raskošno beauty iskustvo možete pronaći na spaceylon.hr.

Visoko učinkovite formule za njegu lica, tijela i kose, kao i proizvodi za mirisan i opuštajući ugođaj doma, kreirani su kako bi oduševili sva Vaša osjetila, te doprinijeli Vašoj ljepoti i zdravlju. 

Spa Ceylon De-Stress kolekcija
De-Stress linija

Spa Ceylon proizvodi prožeti su raskošnim i egzotičnim aromama otoka, obogaćeni snažnim ayurvedskim biljem, certificiranim organskim esencijalnim uljima, čistim extra djevičanskim kokosovim uljem, organskom svježom Aloe Verom, dragocjenim prirodnim mineralima, te najboljim cejlonskim začinima. 

Vjeran baštini otoka, prepoznatljiv dizajn Spa Ceylon pakiranja objedinjuje oznake kraljevskih obitelji drevnog Ceylona, tradicionalne motive, staro pismo, te boje u nijansama dragulja, sa suvremenim dizajnom. 

De-Stress linija

Spa Ceylon osnovala su braća Shiwantha Dias i Shalin Balasurya 2009. godine, kao nasljednici obiteljske proizvodnje Ayurvedskih proizvoda, s  tradicijom od preko 50 godina. 

Brend se ubrzo pozicionirao kao najveći lanac luksuznih Ayurveda proizvoda na svijetu s prodajnom mrežom na više od 100 lokacija diljem svijeta, poput Tokija, Osake, Melbourna, Seula, Singapura, Kuala Lumpura, Colomba, Mumbaia, Moskve, Lisabona, Varšave. Iznimna kvaliteta Spa Ceylon proizvoda prepoznata je i priznata višestrukim nagradama na dodjeli World Luxury Spa Awards, već 4 godine zaredom. Posebno su ponosni na nagrade za linije Sleep i Virgin Coconut

Utjelovljujući temeljne obiteljske vrijednosti brige za čovjeka i okoliš, sa željom za stalnim usavršavanjem i inovacijama, Spa Ceylon je čvrsto odlučan u namjeri da se oduži matičnom otoku. 

Spa Ceylon Sleep Intense kolekcija
Sleep Intense linija

Brend je aktivno uključen u Fair Trade sustav trgovine, održivu berbu sastojaka, očuvanje divljih životinjskih vrsta i njihovih staništa, sprječavanje okrutnosti prema životinjama, zaštiti ljudskih prava i očuvanju okoliša. 

Spa Ceylon iskazuje snažnu predanost dobrobiti lokalne zajednice, zemlje, planete i svih živih bića. Ta predanost očituje se u svakoj fazi poslovanja, a ponajviše u načinu formuliranja naših prizvoda. 

Sve Spa Ceylon proizvode možete pronaći na njihovom prodajnom mjestu u Mall of Split, 1. kat ili naručiti na spaceylon.hr, a u nastavku otkrijte načela koja  se nalaze iza njih!

Sleep Intense linija

Načela iza Spa Ceylon proizvoda 

Spa Ceylon gaji snažnu ljubav i posvećenost prema dobrobiti zajednice, zemlje, planeta i svih živih bića. Tu predanost smo implementirali u svaku fazu svog poslovanja, a ponajviše u način formuliranja naših proizvoda. 

Za svaki pojedini proizvod iz naše ponude jamčimo da su: 

Animal friendly – u procesu proizvodnje svih naših proizvoda kao i u samim proizvodima koristimo samo 100% vegetarijanske sastojke, ne koristimo sastojke životinjskog porijekla 

Eco friendly – korištenjem održivo uzgojenog i ubranog bilja u našim proizvodima, naše su formule potpuno biorazgradive. Uz to, sva naša ambalaža može se reciklirati, te potičemo naše kupce da je odgovorno odlažu. 

Peace linija

Promičemo prirodnu ljepotu – promovirajući miris prirode, u našoj proizvodnji koristimo samo svježe čisto bilje i najčišća organska esencijalna i prirodna ulja. U našim proizvodima ne koristimo alkohol, ni sintetske sastojke bazirane na alkoholu, genetski modificirane sastojke ili petrokemikalije 

Bez parabena – parabeni se obično koriste kao konzervansi i pojavljuju se u svemu, od kreme za sunčanje do paste za zube. Istraživanja pokazuju da parabeni mogu pridonijeti ozbiljnim medicinskim stanjima. Stoga smo u Spa Ceylonu odlučili potpuno izbjeći njihovu upotrebu. 

Bez parafina – parafin služi kao lubrikant i emulgator i kao takav čini osnovu mnogih krema za njegu kože. Međutim, najvažnija stvar je da je parafin zapravo dobiven u procesu rafiniranja nafte, to jest, parafinski vosak je krajnji nusproizvod u lancu. Spa Ceylon u potpunosti izbjegava upotrebu parafina u svim proizvodima. 

Linija proizvoda za kosu

Bez alkohola – alkohol koriste mnogi brendovi za njegu kože u svojim proizvodima, od čistača lica do hidratantne njege. Uključujući i etanol i izopropanol, prvenstveno zbog njihove učinkovitosti kao konzervansa i otapala. Njihovi štetni učinci, poput isušivanja, onemogućuju ostalim sastojcima da prodru u kožu. S našim proizvodima možete biti sigurni da nećete iskusiti nijednu od ovih nuspojava. 

Nije testirano na životinjama i 100% bez sastojaka životinjskog porijekla – Spa Ceylon nikada nije i nikada neće testirati svoje proizvode na životinjama. Vjerujemo da životinje pripadaju u divljinu, a ne u laboratorij. U našim proizvodima nema životinjskih nusproizvoda. Sve što koristimo je 100% bez okrutnosti i prirodno. 

Promičemo održivu berbu i podržavamo Fair Trade – održiva berba je oblik poljoprivrede koji koristi resurse na način koji sprječava njihovo istrebljenje ili trajno oštećenje. Fair Trade znači da pomažemo razvoju održivih poslovanja koji imaju pozitivan učinak na lokalnu zajednicu. To također znači da je svaki proizvod dobiven s takvih farmi pošteno plaćen. Naš Aloe Vera projekt u Kalpitiji izvrstan je primjer Fair Trade-a na djelu. 

Više informacija pronađite na spaceylon.hr.

Foto: Spa Ceylon

Učitati još
Zatvori