Priča o jednom od najdražih pudera koji se u svijetu prodaje svake tri sekunde

Priča o jednom od najdražih pudera koji se u
svijetu prodaje svake tri sekunde

Puder uz koji se, otkako je Instagrama, redovito veže hashtag #holygrail, jedan je od onih koje se zbilja isplati isprobati i u njih investirati. Ime mu je Original Foundation, a proizvodi ga beauty brend Bare Minerals. Jedan njegov primjerak u svijetu se proda svake tri sekunde – što u parfumerijama, što putem interneta – i upravo putem web shopova i nama je postalo vrlo lako doći do njega.

Podloga s kojom možemo zaspati

Za Bare Minerals Original Foundation često se kaže da je toliko čista podloga, da komotno možemo zaspati s njome na licu. Naravno, bolje ne, jer koža tokom noći mora biti čista, slobodno disati i regenerirati se, no Original Foundation je svakako jedna od čišćih, jer broji samo pet sastojaka. Ako vas umor slomi i prije no što ste očistili lice od make upa, ova lagana mineralna podloga svejedno neće napraviti nered na licu kako to običavaju uobičajeni puderi.

Kultni proizvod više od 20 godina

Činjenica da se prodaje svake tri sekunde, mogla bi nam reći kako je Original Foundation trenutni ‘it’ proizvod, no ona je definitivno mnogo više od trenda. Štoviše, stara je više od 20 godina i još uvijek ima vojsku obožavateljica.

Zašto ćete ju zavoljeti?

Ova podloga ima samo pet mineralnih sastojaka, dolazi sa SPF-om ponovno na bazi minerala, umanjuje dojam pora, ublažava i kamuflira nesavršenosti, te s vremenom radi na postizanju čišće i zdravije kože. Na licu je nevjerojatno lagana, daje prirodni finiš koži i lako se nadograđuje od transparentnog do potpunog prekrivanja. Postojana je do osam sati, dolazi u čak 30 nijansi… Nekomedogena je, hipoalergena i dermatološki testirana. Naposljetku, nije ni testirana na životinjama.

Kome se preporuča?

Iako u prahu, Original Foundation ne isušuje kože i namijenjena je svim tipovima ili tonovima kože. No, posebno se preporuča ženama (ali i muškarcima) s osjetljivom i hirovitom kožom. Istovremeno štiti lice od UV zračenja, umanjuje dojam nesavršenosti na licu i rezultira prirodnim i blistavim tenom, bez osjećaja suhoće ili zatezanja kože.

Bare Minerals Original Foundation nabaviti možete na Feel Unique i Look Fantastic.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori