Beauty klasik: Ova krema postala je hit u svijetu isključivo zahvaljujući usmenoj predaji

Beauty klasik: Ova krema postala je hit u svijetu isključivo zahvaljujući usmenoj predaji

https://www.instagram.com/p/B_QIxK5JLxX/?utm_source=ig_web_copy_link

Svakodnevna primjena kreme za lice je jedan od ključnih koraka u beauty rutini za zdravu i blistavu kožu, bez obzira na godišnje doba, dob ili tip kože. Kreme, pogotovo one ekstra hidratantne, su najčešće emulzije ulja i vode s dodanim sastojcima za njegu i obnovu kože, koji zaključavaju vlagu u kožu i sprečavaju isušivanje. Hidratacija je ključna za održavanje zdravlja kože, čak i ako nemate suhu kožu. Što je bolja vaša barijera, tim je bolja obrana vaše kože od upala i oštećenja, a Augustinus Bader The Cream oborit će vas s nogu po svim navedenim točkama.

Augustinus Bader tvorac je ove revolucionarne kreme

Najprivlačnija i najpopularnija krema za zdravu i lijepu kožu lica tijekom zadnjih par godina postala je, prikladno nazvana The Cream. Ovu neponovljivu kremu je kreirao 60-godišnji njemački znanstvenik, Augustinus Bader, koji zapravo nikad nije radio u beauty industriji. Usprkos tome što nije imao niti jedan tradicionalni resurs koji jedan beauty brend čini uspješnim preko noći – poput plaćenih celebrity glasnogovornika, oglašavanja u vrijednosti od milijun dolara ili millennial ružičaste ambalaže – Augustinus Bader postao je hit usmenom predajom.

Augustinus Bader nije imao holivudske veze, nikad nije prisustvovao modnoj reviji, niti je bio slavan na društvenim mrežama. Usprkos nedostatku mnogih tradicionalnih faktora, on je tvorac luksuzne kreme koju ljudi diljem svijeta nazivaju revolucionarnom i čudotvornom. Tijekom skoro dvije godine otkako je lansirana ova krema, ona je dobila priznanje mnogih celebova poput Ashley Graham, Erin Foster, Shailene Woodley, Kate Bosworth i Victorie Beckham, koja je s brendom i surađivala na kreaciji hidratantnog primera.

https://www.instagram.com/p/B4vRjbFp0PK/?utm_source=ig_web_copy_link

Anti-aging efekt uz zaštitu od okoliša

Iako se većina svjetskih brendova polako udaljava od ‘anti-aging’ slogana tijekom ovih politički korektnih vremena, Bader se ne koči s takvim formalnostima i na svom webu objašnjava da krema može vidno umanjiti znakove starenja kože, kao i oštećenja koja su uzrokovana stresorima iz okoliša. Nakon korištenja koža lica je obnovljena, regenerirana i blista od zdravlja. Drugim riječima, obećava da će vam vratiti izgled mladosti, što je još uvijek nešto za što će mnogi izdvojiti 205 funti.

Sastav Baderove kreme ne uključuje često korištene sastojke poput hijaluronske kiseline ili retinola, a čak je i postupak njezine upotrebe tajanstven. Naime, upute za korištenje traže od vas da joj ostanete posvećeni tijekom punih 27 dana. A uz nju ne bi trebali koristiti ništa drugo osim sredstva za čišćenje lica. Formula kreme temelji se na TFC8 [Trigger Factor Complex], patentiranom koktelu s više od 40 različitih sastojaka, uključujući vitamine i aminokiseline. On potiče regeneraciju i zacjeljivanje kože lice. Bader ga je zapravo otkrio tražeći rješenje za brže izlječenje opeklina kod onih koji su preživjeli požare. TFC8 aktivira matične stanice koje potom rade na popravljanju sitnih linija, tamnih mrlja i vidljivih pora na vašem licu.

https://www.instagram.com/p/B9-I9jbJh0n/?utm_source=ig_web_copy_link

Kao idealan dodatak vašoj dnevnoj rutini, The Cream je brzo upijajuća formulacija bez težine. Idealna je za normalan i masni tip kože. Održava kožu hidratiziranom i zdravom zahvaljujući sastojcima poput soje, hidroliziranih proteina riže, umirujuće aloe vere i posvjetljujuće askorbinske kiseline. Postoji i The Rich Cream verzija koja je najprikladnija za uobičajeni i suhi tip kože. Ova verzija kreme uz napredni TFC8, sadrži i bogata, hidratantna ulja avokada i noćurka, kao i antibakterijski, protuupalni pčelinji vosak. Imajte na umu da je ova bogatija formula zapravo emulzija vode u ulju. Ona se može odvojiti ako se ne koristi neko vrijeme, ali to ne utječe na njezinu učinkovitost.

Kremu možete nabaviti u Zagrebu u The Lab Store ili online.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori