Medikor predstavlja: Prvi klinički testiran anticelulitni masažer

Medikor predstavlja: Prvi klinički
testiran anticelulitni masažer

Beurer Cellulite Relazer

Već smo pisali o beauty gadgetima iz Medikora koje morate isprobati ako još niste, a sada predstavljamo najnoviju inovaciju iz beauty linije koja je napokon dostupna i u Hrvatskoj: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer.

Anticelulitni masažer Beurer Cellulite Relazer svjetska je inovacija iz razloga što je to prvi klinički testiran anticelulitni masažer, znanstveno dokazanog djelovanja. Klinički, dakle, dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože, te povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Namijenjen je svima koji žele primjetno glatku, čvrstu i zategnutu kožu te oblikovano tijelo.

Što je zapravo celulit? Celulit je poremećaj potkožnog tkiva praćen promjenom izgleda kože, koja poprima izgled narančine kore. Zahvaća 80-90% svih žena praktički u svim fazama životnog ciklusa, počevši od puberteta, ali je više vidljiv kod žena starijih od 30 godina. Utječe na milijune žena, a manje na muškarce.

Beurer Cellulite Relazer

Njegov uzrok i nastanak je kompleksan. Nepravilan način života važan je pokretač sindroma. Nedostatak fizičke aktivnost, nepravilna ishrana –  prekomjerni unos prehrambenih proizvoda bogatih mastima, s visokim sadržajem soli i konzervansa, pušenje, konzumiranje alkohola uvelike utječu na nastajanje celulita. Hormonalni učinak također je vrlo bitna komponenta.

Kako se riješiti celulita?

Celulit je otporan: ni kreme ni dijete ne pomažu dugoročno, jer se ne bore protiv pravog uzroka. Uz pravilnu prehranu i tjelovježbu vrlo je bitno i lokalno djelovati na mjestima gdje se javlja celulit. Najstarija metoda je primjena masaže.

Beurer Cellulite Relazer

Beurer Cellulite Releazer klinički dokazano (znanstvenom studijom s Instituta proDerm u Hamburgu) smanjuje celulit na način da povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline nakon samo 12 tjedana primjene.

Uz dodatan učinak drenaže smanjuje se izgled narančine kore. Udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela. Vrlo je jednostavan za primjenu, a može se koristiti čak i pod tušem kao dio dnevne beauty rutine.

Beurer Cellulite Relazer

Beurer anticelulitni masazer dostupan je u Medikoru, na Medikor web shopu  (gdje trenutno traje i popust od 15%, Farmacia specijaliziranim prodavaonicama, odabranim ljekarnama i u Elipsu i Emmezeti. Popis svih prodajnih mjesta pogledajte ovdje. Sve novosti o proizvodima i ponudama možete pratiti na Medikor beautyInstagram profilu i Facebooku.

Učitati još
Zatvori