Vrijeme je prehlada zato pripremite svoj imunitet

Vrijeme je prehlada zato
pripremite svoj imunitet

Uvijek moramo misliti na svoj organizam i zdravlje, a hladniji dani uvijek su izazov jer smo podložniji bolestima i općenito padu imuniteta. Aktival®  linija dodataka prehrani brižno je osmišljena s ciljem pomoći pri svladavanju suvremenih životnih izazova. 

Reagirajte na vrijeme

Očuvanje u prvom redu dobrog zdravlja, a time i raspoloženja pa i izgleda, izazov je koji pred sve nas stavlja svakodnevni brz i zahtjevan tempo života. Zdrave životne navike, uključujući zdravu prehranu, kretanje, boravak u prirodi i na svježem zraku, dnevno odmaranje i opuštanje te preventivni zdravstveni pregledi, preduvjeti su zdravog života, pri čemu dodatci prehrani mogu biti velika pomoć. Uvijek se preporučuje konzultacija s liječnikom u slučaju bilo kakvih zdravstvenih tegoba.

Aktival®   Beta glukan forte C

Aktival®   Beta glukan forte C je dodatak prehrani s beta-glukanom i vitaminom C, pri čemu vitamin C doprinosi jačanju imuniteta i normalnoj funkciji imunološkog sustava. Osnovni sastojak Aktival®    Beta glukana forte C je Yestimun®, prirodni i visoko pročišćeni beta-glukan, dobiven iz stanične stijenke pivskog kvasca s minimalno 80 % (1,3)-(1,6)-ß-D-glukana, čija je učinkovitost dokazana rezultatima provedenih kliničkih studija. Proizvodi ga Leiber GmbH (tvrtka s više od 60 godina iskustva) u svojim proizvodnim pogonima u Njemačkoj u skladu s najvišim certificiranim standardima kvalitete. Počnite već danas brinuti o svom imunitetu kako bi vas moguće zimske prehlade u startu zaobišle. 

Antioksidans kao važan sastojak za naše zdravlje

Poznato je da se prilikom povećanog stresa, izloženosti većim naporima ili kod izloženosti duhanskom dimu, u organizmu povećano stvaraju slobodni radikali, pri čemu antioksidansi mogu imati povoljno djelovanje. Dodaci prehrani Aktival® Koenzim Q10 60 mg i Aktival® Koenzim Q10 120 mg su antioksidansi koji sadrže koenzim Q10 i vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Koenzim Q10 ima važnu ulogu u proizvodnji stanične energije i važan je antioksidans.

Aktival®  liniju proizvoda na tržište stavlja Mibe Pharmaceuticals d.o.o., članica njemačke farmaceutske grupe Dermapharm, koja jamči kvalitetu proizvoda proizvedenih u vlastitim proizvodim pogonima u Njemačkoj i Austriji. Proizvodi Aktival® dostupni su u ljekarnama.

Foto: PR, Marija Laća

Preporuka

Zatvori