Sve što trebate za zdravu prehranu, fit formu & održavanje željene tjelesne težine
Sve što trebate za zdravu prehranu, fit formu & održavanje željene tjelesne težine

Sve što trebate za zdravu prehranu, fit formu & održavanje željene tjelesne težine

Otkrivamo 100% Smart Meal – još jedan hit u potpisu brenda 100% Smart Food, koji nam svojim portfeljem proizvoda sve više pokazuje svoju odlučnost i viziju poboljšanja kvalitete života. Premium zamjenski obrok, s visokim proteinskim udjelom, inovativna je rutina koja ne oduzima vrijeme, a uz koju ćete zaboraviti na nezdrave opcije, pekarske proizvode i brzu hranu! Samim time, i puno lakše postići i održavati fit formu.

Po čemu je 100% Smart Meal tako poseban i koristan?

100% Smart Meal nije običan shake ili proteinska mješavina na kakve smo navikli. Dizajniran je na način da pruža tijelu sve potrebne nutrijente potpuno uravnoteženog obroka (vitamin C, cink, selen, vitamini B6 i B12, magnezij, folna kiselina…).

Obrok je doslovno spreman za svega par trenutaka, dovoljno ga je razmutiti s vodom ili omiljenim mlijekom, a može se i ubaciti u omiljene žitarice.

Bez dodanih šećera, masti i ugljikohidrata, sa 100% organskim sastojcima i visokim udjelom proteina, pruža tijelu sve potrebno za lagan i dobar osjećaj. Obzirom na topljiva vlakna rijetke akacije, netopljiva vlakna bambusa azijskih polja, prebiotik inulin i postupno otpuštajuću smjesu višekomponentnih proteina, lako je probavljiv i ne ostavlja osjećaj težine i letargije. Smanjuje razine šećera, kolesterola, pomaže pri mršavljenju, i idealan je dio svake sportske prehrane.

Pametno, zdravo i brzo rješenje

Uz temu zdrave prehrane i kvalitetnih obroka, često čujemo izgovore poput: „Ne stignem“ ili „Nemam vremena“. Ti izgovori nas često tjeraju prema nezdravim opcijama, koje s vremenom postaju navika koje se teško riješiti, a čije su posljedice dugotrajne. To dokazuje i podatak da upravo Hrvati nose titulu najdebljeg naroda u Europi.

Prema objavljenom najnovijem istraživanju Eurostata, a s podacima iz 2019., svaki drugi Hrvat ima višak kilograma. Dovoljno alarmantno da svatko od nas uvede barem jednu malu pozitivnu promjenu u svoju svakodnevnicu.

Bez sumnje, 100% Smart Meal pametno je i brzo rješenje – koje eliminira sve izgovore. Mogu ga koristiti sve dobne skupine: svi koji žele zdraviju prehranu, sportaši i svi aktivni pojedinci čija prehrana iziskuje dodatan unos proteina, vitamina i minerala, vegetarijanci, trudnice i dojilje, osobe oboljele od dijabetesa, celijakije, alergije, osobe s probavnim smetnjama, povišenim kolesterolom i krvnim tlakom. Odlično je rješenje i za osobe koje uslijed određenih bolesti ili post operativno ne mogu unositi krutu hranu.

100% Smart Meal = 100% pametan izbor

100% Smart Meal dostupan je u tri okusa: čokolada, banana-jagoda, vanilija & mix pakiranju svih triju okusa. Osim za one koji žele zdraviju prehranu ili postići željenu tjelesnu težinu, 100% Smart Meal idealno je rješenje bilo da nas napadaju cravingsi, želja za slatkim ili smo u jurnjavi između sastanaka.

Povećanje imuniteta, zdrav gubitak kilograma, smanjenje razine šećera i kolesterola…sve su to dobrobiti koje pruža ovaj inovativni sastav. 100% prirodni i organski sastojci uz izostanak šećera, svakako čine 100% Smart Meal proizvod koje želite uvesti u svoju rutinu, i možete ga naručiti ovdje.

A, više o ostalim, također prirodnim i organskim, 100% Smart Food proizvodima pročitajte OVDJE.

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori