Zlatno suho ulje proizvod je od kojeg se nećete odvajati cijelog ljeta

@apairandaspare

Suho ulje davno je dobilo epitet mush have proizvoda na polici u kupaonici. Prošla su vremena kad je suho ulje ostavljalo masni trag na koži zbog kojeg smo morali pričekati s odijevanjem. U posljednje vrijeme, formule su dovedene do savršenstva pa se suha ulja brzo opijaju, njeguju kožu, poboljšavaju njezinu teksturu i ostavljaju je mekanom na dodir pa suho ulje ima laskavu titulu malog “čarobnjaka u bočici”. U ljetnim danima okrećemo se posebnoj vrsti suhog ulja, onome koje u sebi ima zlatne čestice pa ostavlja zlatni ili brončani sjaj na koži, efekt koji je u toploj sezoni itekako poželjan.

Proizvod kojem se vraćamo svakog ljeta

@meccacosmetica

Zlatno ulje proizvod je kojem se vraćamo svakog ljeta, a omiljen je beauty saveznik kad trebamo uskočiti u haljinu, suknju ili kratke hlače. Tekući shimmeri ostavljaju na koži divan, zlaćani trag te divno zaokružuju preplanuli ten. Suha ulja sa zlatnim česticama nisu rezervirana samo za ljetne večeri, nego se kožu mogu činiti mekšom i obavijati je sjajem cijeli dan, od jutra do večeri, a bez straha da će se zlatni sjaj preliti i po odjeći.

Donosimo nekoliko divnih ulja koja će luksuznom mješavinom prirodnih ulja intenzivno hidratizirati kožu, iluminirati je i učiniti blistavom. Ako još uvijek niste isprobali suho ulje sa zlatnim česticama, vjerujemo kako ćete ga momentalno zavoljeti te se od njega nećete odvajati cijelog ljeta.

Moroccanoil Shimmering Body Oil
NARS Cosmetics Monoi Body Glow
Luxea suho ulje sa zlatnim česticama
zlatno suho ulje
Douglas Irridescent Oil
zlatno suho ulje
Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil
zlatno suho ulje
Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil
zlatno suho ulje
SOL DE JANEIRO Glowmotions
zlatno suho ulje
SAN prirodna kozmetika zlatno ulje za preplanuli ten
zlatno suho ulje
Super Carrot Tanning Golden Oil

0