Uz jedinstvenu mobilnu aplikaciju FLOU. vježbanje u paru je najbolja opcija

Mario Valentić i Alex Milinković

Nova aplikacija Flou.

U predivnom okruženju Biotrening centra službeno je predstavljena jedinstvena mobilna aplikacija FLOU. Biotrening centar prvi je prepoznao budućnost korištenja aplikacije u svrhu podizanja kvalitete sportskog života i poticanja promjena svakodnevnih navika.

 „Sama ideja je došla kao skup iskustava trojice vlasnika kako bi se ljude potaknulo na što lakše pronalaženje sportskog objekta i potaknulo ih na aktivnost. Htjeli smo napraviti nešto jednostavno za korištenje, lijepog dizajna, logičnog sučelja, aplikaciju koja svojom pametnom arhitekturom omogućuje intuitivno korištenje te brzi i ciljani odabir aktivnosti prema vremenu, lokaciji ili namjeri treninga.

Matej Tomazin – Mentalni trening, Valentin Slogar – Biotrening poliklinika, Ivana Barišić – Nutrilife Centar, Luka Milanović – Boitrening centar

I ako tome dodamo funkcionalnost digitalnog plaćanja, dolazimo do finalnog proizvoda, tj. Flou aplikacije. Plaćanje se vrši u svega 2-3 klika, što je uz uštedu vremena, odabir lokacije i željene vrste treninga jedan od glavnih benefita aplikacije. 

Vizija Floua je postati primarni kanal komunikacije sportskih subjekata i krajnjih korisnika njihovih usluga, uzimajući u obzir i raznovrsnost aktivnosti (od teretana, pilatesa, yoga, plesnih i borilačkih centara, do outdoor aktivnosti, sportova sa loptom i reketom, ekstremnih sportova, osobnih trenera, sportskih događanja kao što su trčanje, biciklističke utrke, pa i aktivnosti za djecu“ – rekao je jedan od osnivača mobilne aplikacije Flou., Ivan Franić.

Sandi i Monika Imerović

Sandi i Monika Imerović

Vježbajte u paru

Predstavljanjem aplikacije simbolično je obilježen mjesec zaljubljenih kroz demonstriranje vježbanja u paru jer iskustvo je pokazalo ukoliko je jedan partner neaktivan velika je vjerojatnost da će takav postati i drugi.

Koliko ste se puta u životu našli u situaciji itekako svjesni da vam treba aktivnost i vježbanje, no nedostaje vam motivacije i netko tko će vas baš tada potaknuti da se pokrenete. Vježbanje u paru nije samo vježbanje sa partnerom. Vježbati je itekako korisno i lijepo s prijateljima, bratom, sestrom… Bitno je samo jedno, shvatiti da je vježbanje u paru najbolja opcija. Ulaganje u vlastito zdravlje najbolji je ulog u životu.

Fitness influenceri Sandi i Monika Imerović, Petar Bruno Basić i treneri iz Biotreninga Josip Vučko i Diana Kozniku pokazali su nam kako vježbanje u paru potiče na motivaciju, zajedništvo, a ujedno i zabavu. Vježbanje je još zabavnije uz razne rekvizite – medicinke ili obične lopte koje koriste za dodavanje, trake kojima se mogu napraviti odlične vježbe u paru, bučice, fit lopta…

Ivan Franić i Matej Tomazin iz Mentalnog treninga

O novom dobu primijenjenog nutricionizma kao i o odluci na suradnju s mobilnom aplikacijom Flou. i zašto zagovara postojanje takve aplikacije iz Nutrilife Centra obratila se i pružila podršku Ivana Barišić, kao žestoka pobornica vježbanja i zdravog načina života.

“S obzirom na globalne trendove u segmentu zdravlja i fitnessa izuzetno mi je drago da i u Hrvatskoj također postoji svijest i potreba za ovakvom vrstom informiranja krajnjeg korisnika o mogućnostima kako, gdje i na koji način poboljšati  kvalitetu života kroz aplikaciju Flou. S obzirom na današnji užurbani način života, ulaganje u zdravlje prevencija je mnogih bolesti modernog doba kojih je sve više… Dijabetes,  pretilosti, razni oblici kardiovaskularnih bolesti… U suradnji sa aplikacijom Flou, Nutrilife Centar želi pozitivno utjecati na prehrambene navike svakog pojedinaca kroz razne programe prehrane individualno prilagođene svakom pojedincu sukladno njegovim potrebama.”  – rekla je Ivana Barišić, mag.nutr. – direktorica Nutrilife Centra.

#gowiththeflou

Osim primjene pravilne prehrane i redovne tjelesne aktivnosti važno je pravilno prevenirati ozljede i ne zanemarivati zdravstvene probleme. To najbolje znaju djelatnici poliklinike Biotrening centra.

„Ovdje u poliklinici se bavimo svim aspektima liječenja problema lokomotornog sustava. Liječnički pregledi, fizioterapija i rehabilitacija sastavni su dio našeg svakodnevnog djelovanja. Kako Biotrening centar konstantno raste tako raste i poliklinika. Brzi način življenja često dovodi do zanemarivanja zdravstvenih problema i ne liječenje ozljeda. Flou je inovativna i napredna platforma s jasnom misijom i vizijom, koja je u konačnici jako slična našoj: bolja verzija mene i zdravlje za mene i moju obitelj. Naša misija je prvenstveno riješiti Vaš trenutni zdravstveni problem, dati Vam kvalitetan savjet, unaprijediti Vaše zdravlje i naposljetku Vas potaknuti na razmišljanje da proces brige o vlastitom zdravlju ne završava kad se riješi neko bolno stanje, već bi upravo tada trebalo započeti.“  – rekao nam je Valentin Slogar iz Biotrening poliklinike.

Posebno bi istaknuli podršku čovjeka koji je zadužen za kondiciju profesionalnih sportaša, Luka Milanović, doc.dr.sc. ujedno i kondicijskog trenera hrvatske nogometne reprezentacije koji je također prepoznao svrhu i benefit korištenja mobilne aplikacije Flou.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

„Biotrening centar je jedinstveni centar na ovim prostorima koji svim klijentima pruža uslugu pažljivo planiranog i programiranog treninga na temelju rezultata dijagnostike tjelesne forme. Stručni tim trenera pomoći će vam da bolje upoznate svoje tijelo, a potom pažljivo planiranim i programiranim treningom izgradite najbolju verziju sebe.

Biotrening centar iz dana u dan raste i razvija svoje usluge, a isto tako prati i nove globalne trendove informiranja krajnjih korisnika o važnosti tjelesno aktivnog načina života. Prepoznali smo Flou. aplikaciju kao izvrsnu platformu koja na jednom mjestu okuplja sve usluge koje poboljšavaju kvalitetu života krajnjeg korisnika. U sve užurbanijem svakodnevnom tempu, Flou. aplikacija štedi vrijeme i smanjuje izgovore za uključivanje u neki oblik tjelesne aktivnosti.“

O vođenju ljudi kroz proces osobne promjene te koliko je važna i psihološka priprema, naglasio je Matej Tomazin, mag. psych. i mentalni trener iz Mentalnog treninga.

Kako započeti dan i dobiti taj jutarnji Flou. koji nam je svima potreban, pobrinuo se Mario Valentić, profesor kineziologije i fitness trener koji je osmislio jednostavan i koristan Flou. smoothie. Na zanimljiv i duhovit način educirao nas je i prezentirao pripremu, zabavio,  a na kraju i omogućio onaj sladak ali zdravi okus u ustima.

Radijska voditeljica Alex Milinković kao moderatorica programa podržala je Flou. od samih početaka, priključila se kao korisnik aplikacije, influencer ali i kao osoba koja istinski zagovara i živi zdrav i aktivan život.

Svojim dolaskom podršku je pružila još jedna zagovornica zdravog i aktivnog života bivša TV voditeljica Antonija Stupar, osobni trener Mario Vekić i Drago Pezić. 

Polleo sport nas je zasladio s Proshake (proteinski shake), Amino Energy (energetski napitak) te Woppers proizvodima.

Drago Pezić

Drago Pezić

Aplikacija FLOU. za Android mobitele dostupna je za skidanje na GOOGLE PLAY: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.terrasportiva.flou

Za iOS mobitele na App Storeu: https://itunes.apple.com/hr/app/flou/id1413180878?l=hr&mt=8

Foto: Krume Ivanovski

0