I kod nas su dostupne palete sjenila koje se u svijetu prodaju svakih pet sekundi

@urbandecaycosmetics

Posljednjih nekoliko godina široka paleta sjenila postala je neizostavan beauty proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici. Na početku su je koristili samo vizažisti, no beauty ljubiteljice sve su se više počele igrati različitim make up lookivima pa je i potražnja za različitim nijansama sjenila za oči porasla. Jedna od najpopularnijih paleta zadnjih nekoliko godina definitivno je ona koju potpisuje brend Urban Decay. Riječ je o Urban Decay Naked Palette za koju se smatra da se u svijetu proda svakih pet sekundi!

@urbandecaycosmetics

Urban Decay Naked Palette nastala je 2010. godine, a Wende Zomnir, jedna od suosnivačica brenda, otkrila je i kako je ova kultna paleta nastala. Ona je rekla kako je sa svojim kreativnim timom sjedila za stolom te su raspravljali koje bi četiri nijanse svatko od njih ponio na pusti otok. Svaki član tima iznio je svoje ideje te je tako nastala prekrasna paleta sjenila koju žene i danas obožavaju te je koriste u svakodnevnom životu. Nakon originalne Naked palete, uslijedilo je još njih nekoliko, poput Naked2 koja sadrži sjenila hladnijih tonova, a zatim i Naked3 sa sjenilima koja imaju ružičaste tonove.

@urbandecaycosmetics

Svaka paleta sadrži različite nijanse, od svijetlijih, neutralnijih, prema tamnijima, a tu su i različiti finishi: mat, shimmer, metalik… U proteklih nekoliko godina, Urban Decay počastio nas je s raznim verzijama originalne palete poput Naked Smokey, Naked Cherry, Naked Basics, Naked Heat… Upravo se potonja rasprodala u rekordnom roku, za manje od četiri sata, a 2018. godine brend je donio neobičnu odluku te su odlučili ukinuti voljeni bestseller, originalnu Urban Decay Naked Palette – njezinoj popularnosti najbolje svjedoči činjenica da je u 8 godina prodano nevjerojatnih 30 milijuna komada. Međutim, bez obzira na to što originalna Naked paleta više nije dostupna, ova “franšiza” veća je nego ikad. U nastavku donosimo nekoliko popularnih paleta koje ćete obožavati kad ih dodate u kozmetičku torbicu.

Naked2 Basics
Naked Cherry
urban decay naked
Naked2
urban decay naked
Naked3
urban decay naked
Naked Heat
urban decay naked
Naked Reloaded

Foto: Instagram (@urbandecaycosmetics), Urban Decay

0