Najljepši novi parfem koji će vedriti raspoloženje čak i u tmurnim i hladnim jesenskim danima

Živimo u vremenu u kojem svjetska parfemska scena buja gotovo nezaustavljivom brzinom; procjenjuje se da će do 2025. godina ova grana beauty industrije biti teška impresivnih 52,4 milijardi američkih dolara, što samo dokazuje kako parfemi imaju sve veću ulogu u našim životima i kako više, očigledno, ne poklanjamo svoje povjerenje jednom jedinom parfemu, već se počinjemo igrati s mirisima, više se educirati o njima, istraživati, eksperimentirati i pronalaziti neke nove favorite. Naše police s parfemima kroz godinu promijene i po nekoliko parfema, zbog čega danas s razlogom koristimo termin ‘fragrance wardrobe’, svojevrsne garderobe s omiljenim mirisima koji nam se nađu u rotaciji ovisno o godišnjem dobu, prigodi u kojoj ih nosimo, ali i o raspoloženju.

Osim što ih možemo stalno mijenjati, sve popularnija ideja jest da ih i međusobno kombiniramo i nosimo slojevito, a možda najbolji parfemi s kojima možete to postići i pritom u niz varijacija na temu svakog puta dobivati neki novi miris su oni brenda Jo Malone London. U samom DNA brenda, koji je odnedavno dostupan i na hrvatskom tržištu (i ima svoju samostalnu trgovinu na Ilici 7), upravo je kombiniranje mirisa kako bismo dobili svoj jedinstveni parfem.

Jo Malone London miris Poppy&Barley

Ako ste ove jeseni raspoložene za olfaktornu igru koja će na vašoj kožoj rezultirati nekim novim i uzbudljivim mirisnim tragom u kojem ćete uživati cijeli dan, svakako isprobajte novi Jo Malone London miris Poppy&Barley. Riječ je o živahnom cvjetnom mirisu naglašenom ružom i ljubičicom te prelivenom sočnim crnim ribizlama.

Zvijezda ovog novog neodoljivog mirisa je i jedinstveni mak, koji se smjestio u srednjim notama i Jo Malone London parfemu osigurava tu dozu vibrantnosti koja će razvedravati naše raspoloženje čak i kada nastupe tmurni i hladni jesenski dani.

Jo Malone London Poppy&Barley, 100ml

Zašto baš mak? Otkrila je Celine Roux, glavna žena iza novih Jo Malone London kreacija: “Makovi se čine tako suštinski britanskim i za mene ovaj miris predstavlja krajolik gdje makovi daju dašak boje zlatnim žitaricama. To je njihov razigran karakter i ne mogu zamisliti englesko polje bez makova koji nestašno proviruju kroz klasje”.

Za sve zainteresirane, Jo Malone London miris Poppy&Barley dostupan je u dvije militraže 30ml (441kn)  i 100ml (883kn) na Jo Malone London prodajnim mjestima (Ilica 7, parfumerije Douglas Arena u Zagrebu i Anabella Stradun u Dubrovniku).


Jo Malone London Poppy&Barley, 30ml

Foto: Jo Malone London

1