Novi tuševi za oči idealni za jesenske dane pred nama

@emmahoareau

I dok je za ljeto karakteristično minimaliziranje sadržaja u kozmetičkoj torbici i korištenje samo osnovih proizvoda poput hidratntne kreme, laganog korektora, maskare i rumenila, kako dolaze hladniji, jesenski dani, tako se vraćamo i dobroj, staroj make up rutini. U središte pozornosti ponovno dolazi tuš za oči koji je zaslužan za transformaciju iz dnevnog u večernji look te će svakom make upu dati dodatnu dozu glamura. Tuš za oči zaslužan je za najefektniju transformaciju make up looka, odnosno očiju jer se u jednom potezu može transformirati iz klasičnog u zavodljiv look. Da bi tuš bio dobar i da bismo od njega dobili sve ono što želimo, bitno je da je bogato pigmentiran, dugotrajan te da se ne oslikava na kapke. U nastavku donosimo nekoliko novih tuševa koji će obogatiti početak jeseni.

GIVENCHY PHENOMEN’EYES LINER

tuš za oči

Ovaj tuš dolazi s dva finisha, vinil ili sjajnim, a njegova pigmentirana 24-satna dugotrajna formula i jednostavan aplikator za korištenje omogućuju crtanje najkompliciranijih linija. GLAZED BLACK vinil verziji pridružuje se limitirano izdanje BOLD RED nijanse. Što se tiče sjajnog efekta, šest visoko pigmentiranih i sjajnih nijansi će vam omogućiti da istaknete oči: zlatna, srebrna, bakrena, ružičasta, ljubičasta, tirkizna … Na očima ćete postići sjajni efekt koji će trajati cijeli dan.

CALLIGRAPH PRO PRECISE 24H MATT VODOOTPORAN TUŠ ZA OČI

tuš za oči

Catrice je predstavio novi, svestrani tuš za oči s kojim nanošenje preciznih linija neće biti problem zahvaljujući ultra-finom vrhu. Olovka klizi preko kapka, linija je savršeno na mjestu – do 24 sata. Izrazito intenzivna boja vidljiva je i preko sjenila i pudera.

Anastasia Beverly Hills Liquid Liner

tuš za oči

Tuš za oči Anastasia Beverly Hills ima snažan crni pigment i vodootpornu formulu koja se neće preslikavati na kapcima. Tuš je na očima dugotrajan te se ne ljušti i ne blijedi. Aplikacija na oči je jednostavna, bez obzira na to kakvu liniju želite, a proizvod je uz to veganski i cruelty.-free.

Maybelline TATTOOSTUDIO™ LIQUID INK EYELINER

tuš za oči

Maybellineov TattooStudio Liquid Ink Eyeliner je prvi trajni tekući eyeliner s potpisom popularnog kozmetičkog brenda. Jednostavan je za nanošenje te ostavlja preciznu liniju koja može potrajati i do 36 sati, a kasnije ga je jednostavno ukloniti, bez ostataka tamnih mrlja oko očiju.

Foto: Instagram, Givenchy, Catrice, Anastazia Beverly Hills, Maybelline

0