Serumi zbog kojih će trepavice biti duže i gušće

@instagwen_

Kad govorimo o make upu, ono što zadaje mnogo muke uz pronalazak pudera je i pronazak idealne maskare koja će naglasiti naš pogled i pritom stvoriti wow-efekt. Dugačke i guste trepavice svakome su želja, a put do njih često je isprepleten brojnim savjetima o najboljim maskarama, kao i brojnim maskarama koje baš i nisu ispunile naša očekivanja. No, jeste li razmišljali da umjesto pronalaska idealne maskare, obratite pozornost i na još jedan proizvod, a to je serum za brži i gušći rast trepavica.

Ako niste sretnica koja ima guste, čvrste i dugačke trepavice, dobra je ideja u svoju beauty rutinu ubaciti serum za rast trepavica. On će, naime, redovitom i pravilnom primjenom omogućiti zdravije trepavice koje će pritom biti gušće i sjajnije.

@instagwen_

Praktično pakiranje i precizni aplikatori

Serum ima tu moć zahvaljujući peptidima i masnim kiselinama koje se nalaze u njegovoj formuli jer takvi sastojci potiču rast trepavica pa je put do savršenih trepavica jednostavniji nego ikad. Ako pripadate u skupinu sretnica koje već imaju dugačke trepavice, i dalje je dobra ideja ubaciti serum u beauty rutinu. Naime, stručnjaci smatraju kako je serum za rast trepavica zapravo dobar način “hranjenja” trepavica jer su bogati vitaminima koje ih njeguju i zadržavaju njihov zdrav izgled te uvijek poželjne čvrstoću i sjaj. Osim što su formule danas toliko usavršene da se željeni izgled može postići relativno brzo pravilnom primjenom, i sama je primjena toliko pojednostavljena zahvaljujući praktičnom parkiranju. Serumi najčešće dolaze u pakiranjima koje su slična pakiranjima maskare, a uz precizne aplikatore, iznimno ih je jednostavno nanijeti na korijen trepavice. U nastavku donosimo nekoliko seruma za duže i gušće trepavice koje se isplati dodati u beauty rutinu i stvoriti wow-efekt na očima.

Vichy Serum 10 Supreme
Revitalash serum za rast trepavica i obrva
L’Oreal Clinically Proven Lash Serum
Rapidlash Eyelash Enhancing Serum
Shiseido Lash Full Serum

Foto: Instagram, Vichy, Revitalash, L’Oreal, Look Fantastic

1