U par koraka do savršenog repa kakvog nosi i Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Rep je idealna frizura koja je postala puno više od ležernog stylinga za svaki dan pa se nosi i u svečanim prigodama kao točka na “i” glamuroznih odjevnih kombinacija. Rep u različitim varijantama omiljen je izbor u ljetnim danima, no put do savršenog repa nije uvijek jednostavan, iako se na prvu čini. Kako se više ne bi borili s kosom, rješenje za uvijek savršen niski rep potražili smo kod Rosie Huntington-Whiteley, glumice i modela koja uvijek ima savršenu frizuru, bez obzira na to radi li se o raspuštenoj kosi, punđi ili repu. Na Instagram profilu @rosieinc često daje savjete o ljepoti i objavljuje različite beauty tutorijale, a posljednji koji nas je zainteresirao bio je onaj o tome kako napraviti savršeni niski rep.

Rosie Huntington-Whiteley
@rosiehw

Za početak, bitno je koristiti proizvode koji će zagladiti kosu i dati joj sjaj, a pritom neće naštetiti volumenu kosu. Rosie na vlažnu kosu nanosi malu količinu pjene za kosu, a zatim stavlja regenerator pa kombinacija ta dva proizvoda omogućava da kosa izgleda sjajno i voluminozno. Nakon tog, na red dolazi okrugla četka za kosu kojom se uređuje korijen kose da bi dobio dodatan sjaj.

OUAI Leave In Conditioner

T3 Volume 3.0 Round Professional Ceramic-Coated Brush

Kad se pobrine za sjaj kose, Rosie koristi sprej za kosu kako bi je učvrstila, a zatim na red dolazi skupljanje i češljanje kose u niski rep. Pramenove je najbolje učvrstiti ukosnicama kod vrata kako bi bili na mjestu dok radite rep, a možete izabrati između dva različita stila: precizan, zalizan konjski rep ili onaj “labavi”, djevojački rep.

Percy & Reed Reassuringly Firm Session Hold Hairspray

Na kraju na red dolazi stiliziranje repa. Podijelite rep u ekoliko pramenova i pomoću figara ih oblikujte u lagane valove. Nakon što ste pramenove oblikovali u valove, prošeljajte ih četkom za kosu kako bi izgledali opuštenije i prirodnije, a poželjno je da konačni oblik bude u obliku slova “S”. Na kraju, za potpuno chic izgled možete dodati nekoliko ukosnica i kopči za kosu.

T3 Singlepass Curl Professional Curling Iron
Alighieri The Overthinker gold-plated hair tie

Foto: Instagram, Profimedia, Feel Unique, Net a Porter, Matches Fashion

0