Primer koji se rasprodao već nekoliko puta zbog videa na društvenim mrežama

Možda ste svoje slobodno vrijeme odlučili posvetiti nekoj novoj društvenoj mreži poput TikToka. Zaista je prepun zabavnih i kratkih videozapisa, pa kad jednom krenete listati, teško se zaustaviti. A dok ne gledate slatke životinje, bebe ili ljude koji kuhaju ukusne obroke, obavezno zavirite u one videozapise koji se bave beauty temama jer TikTok je prepun odličnih proizvoda koji samo čekaju da postanu hit. Jedan od njih je Revolution Pro Blur Stick primer.

Primer u sticku za kožu poput svile

Jedna korisnica je na svom TikTok profilu @soprimp nahvalila ovaj primer za lice. “Doslovno radim zalihe ovoga jer nikad u životu nisam doživjela ništa što uistinu zamagli sve na vašem licu“, rekla je u videu. S obzirom na to da ta njezina objava ima više od milijun lajkova, čini se da nije jedina koja je oduševljena ovim proizvodom. Primer je svjetlije nijanse, što bi vas možda u početku moglo obeshrabriti ako imate tamniji ton kože, međutim prilikom nanošenja on zapravo ne ostavlja boju. Navodno je toliko moćan da skriva i najveće, najuočljivije pore.

Revolution Pro Blur Stick je univerzalni primer za lice koji je prikladan za sve tipove i tonove kože. Njegova lagana formula pomaže u prikrivanju finih linija i pora, ostavljajući kožu besprijekorno glatkom i matiranom. Može se koristiti prije nanošenja pudera ili sam za sebe. Revolution Pro Blur Stick je cruelty-free proizvod. Trenutno je rasprodan u svim mogućim web shopovima, što samo dodatno potvrđuje njegovu popularnost i djelotvornost. Međutim, možete upisati svoje ime na listu čekanja ovdje. Tako ćete biti obaviješteni čim se obnove zalihe. Prema svemu što znamo o ovom primeru, sigurno je vrijedan malo strpljenja i čekanja.

Foto: Instagram, Pink Panda

0