Otkrijte sve o najtraženijim proizvodima za brži rast i obnovu kose na svijetu

Gubitak i stanjivanje kose jedan je od glavnih problema velikog broja ljudi u današnje, moderno doba. Točnije, s ovim problemom se bori približno 25 posto žena i 75 posto muškaraca u nekom trenutku svog života. Može biti teško točno odrediti što uzrokuje ovaj problem, ali stres, loša prehrana, pa čak i onečišćenje zraka svi mogu biti krivci za našu tanku i sve rjeđu kosu. No, ako ste u potrazi za brzim rješenjem, postoji cijela linija luksuznih proizvoda koju je kreirao najtraženiji svjetski brend za njegu kose. Radi se o Watermans liniji proizvoda koja je prilično impresivna u pružanju odličnih rezultata kad se radi o jačanju i rastu kose, a u nastavku možete otkriti sve detalje o ovom brendu i njihovim proizvodima.

Watermans brend i linija proizvoda

Watermans je brend koji vjeruje da zdrava kosa osnažuje ljude i igra važnu ulogu u izgradnji samopouzdanja. Isto tako, vjeruje da je snažna kosa svačije pravo koje nije rezervirano samo za nekolicinu privilegiranih pa su njihovi luksuzni proizvodi cjenovno dostupniji od mnogih sličnih proizvoda na tržištu. Godine 2014. Watermans je pokrenuo jedan bračni par, Matt i Gail Waterman. Oni su zaslužni za proizvodnju ove revolucionarne kolekcije luksuznih proizvoda za rast kose koja uključujuće GrowMe šampon, ConditionMe regenerator, MasqueMe masku za kosu, GrowMore eliksir i ProtectMe sprej za zaštitu kose od topline. Isprva su radili iz vlastitog doma, no ubrzo je brend postigao zavidne rezultate u industriji kose i ljepote te su počeli izvoziti svoje proizvode diljem svijeta.

Watermans proizvodi za rast kose kreirani su od najkvalitetnije mješavine drevnih sastojaka i esencijalnih ulja koji pospješuju rast kose. Oni ne garantiraju samo brži rast kose već i gušću kosu te pomažu kod problema s vlasištem. Watermans jača folikule kose i pospješuje cirkulaciju vlasišta te stimulira ponovni rast kose. Kosa postaje gušća, čvršća, elastičnija i ponovno sjajna. Watermans proizvodi ne sadrže sulfate, paraben ni palmino ulje, a uz to su i cruelty-free. Oni vraćaju život dosadnoj, obojenoj kosi koja je izgubila na volumenu. Ova linija proizvoda predstavlja idealno rješenje za sve koji pate od gubitka kose, stanjivanja ili povlačenja linije kose, kao i one koji imaju prirodno tanku kosu. U nastavku donosimo detalje o svakom proizvodu iz linije.

Watermans GrowMe šampon

Watermans GrowMe šampon

Watermans GrowMe šampon kreiran je od najkvalitetnije mješavine drevnih sastojaka i esencijalnih ulja koji pospješuju rast kose. Uz GrowMe šampon nećete trebati veći broj proizvoda za njegu kose, a to će vam dugoročno i uštedjeti novac. On sadrži tehnologiju GrowMore za gušće vlasište, protiv ispadanja kose te jačanje folikula kose i bolju cirkulaciju vlasišta, Ovaj šampon stimulira ponovni rast kose, rješava probleme s vlasištem.

Watermans ConditionMe regenerator

Watermans ConditionMe regenerator

Watermans ConditionMe balzam za poticanje rasta kose sadrži aktivnu formulu za sprječavanje ispadanja kose kod žena i muškaraca. ConditionMe regenerator za poticanje rasta kose uistinu djeluje uz pomoć svojih blagotvornih sastojaka. Naime, njegova formula uključuje kolesterol, kofein i ružmarin, a prikladan je za sve tipove kose.

Watermans MasqueMe maska za kosu

Watermans MasqueMe maska za kosu

MasqueMe maska za kosu sadrži formulu 8 u 1. Ona vraća u život beživotnu, suhu ili oštećenu kosu te poboljšava njezinu teksturu i pruža joj visoki sjaj. Ova maska hidratizira kosu te obnavlja suhe i ispucale vrhove. Ona se nanosi na vlažnu kosu nakon pranja, ostavlja se da stoji 10 minuta te se ispire toplom vodom. Za jako oštećenu kosu kojoj je potrebna dodatna njega, može se ostaviti da djeluje preko noći te se ujutro ispere. Osim što dubinski hrani kosu, ona ju i dodatno pročišćava.

Watermans GrowMore eliksir za kosu

Watermans GrowMore eliksir za kosu

GrowMore eliksir za kosu stimulira njezin rast i pruža joj prijeko potrebnu njegu. Uz to, on povećava volumen kose, poboljšava zdravlje vlasišta te stimulira regeneraciju folikula kose. Pomaže suhoj i oštećenoj kosi, poboljšava zdrav protok krvi u vlasištu te usporava opadanje kose. Najučinkovitiji je način za stimulaciju, snagu i njegu koja je potrebna za regeneraciju folikula koji jačaju kosu i potiču brži rast kose. Odličan je za suhu i oštećenu kosu.

Watermans ProtectMe sprej za kosu

Watermans ProtectMe sprej za kosu

Ključne prednosti ProtectMe spreja za kosu su to što štiti kosu od toplinskih uređaja, zadržava vlagu u kosi, sprječava oštećenje vrhova, štiti boju kose i njeguje ju. Sušilo za kosu, uvijači i pegle mogu raditi na temperaturi do 230°C što oštećuje i dodatno isušuje vašu kosu. Watermans ProtectMe predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kose tako što stvara zaštitni sloj oko svake vlasi. Sve što je potrebno je nanijeti sprej na vlažnu kosu prije feniranja na udaljenosti od 10 centimetara ili možete našpricati odgovarajuću količinu na suhu kosu prije uvijanja ili peglanja.

Watermans proizvode možete naručiti online putem ROX Beauty web shopa.

Foto: Rox Beauty

0