10 nijansi ruževa za usne koje ćemo nositi ovog proljeća

@esteelalonde

Proljeće nam je tu, pomalo vremenski promjenjivo, kako mu i priliči, no srećom je tu make up koji može barem malo razvedriti i najtmurniji kišni dan. A kako to bolje napraviti nego nekim efektnim ružem za usne. Topli dani u kozmetičku torbicu unose pravu raskoš pa možemo reći kako je baš sve “dopušteno”.

S klasikom nikad nema greške

Sve, naravno, kreće od crvenog ruža koji je pravi klasik u svakoj make up rutini pa je to jedna od najpoželjnijih nijansi i ovog proljeća. Drugi ruž koji se može nazvati klasikom je onaj u nude nijansi koji će savršeno zaokružiti smokey eyes look, ali i funkcionirati samostalno u onim danima kad više naginjete no make up looku. Za one dame koje su naklonjenije “pomaknutoj” klasici, izvrstan su izbor koraljne nijanse koje izgledaju savršeno s preplanulom puti (stvarno, ne treba vam ništa više, wow efekt je zajamčen!), ali i boja mesa – ova je nijansa jednostavna i decentna, a istovremeno malo efektnija od klasične nude nijanse. Savršen je izbor za dnevni make up jer naglašava prirodnu boju usana i izvlači ono najbolje od nje, a kao i nude nijanse, jako dobro pristaje uz tamne, pomalo dramatične nijanse sjenila.

@elaisaya
@elaisaya

Lude nijanse za ludi party

Ako volite eksperimentirati, uvijek se možete odlučiti za upečatljivu boju fuksije, zanimljivu nijansu ljubičaste ili otkačenu narančastu koja je stvarno boja ljeta! Budući da je takav look dovoljan sam po sebi, oko sjenila ne trebate “razbijati” glavu. Ipak, ako ste pobornica nečeg drugačijeg, uvijek se možete poigrati tuševima za oči u različitim bojama koje je nedavno predstavila Rihanna u kolekciji Fenty Beauty ili total monokromatskim lookom koji je super ideja za neki ludi ljetni party. Izbor ruževa i nijansi stvarno je velik, a iz ponude smo izabrali 10 najljepših s kojim će ovo ljeto biti sasvim stylish, a make up besprijekoran!

CHANEL Rouge Allure Velvet – N°5
YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM - 11 Play Me Fuchsia
YSL VOLUPTÉ TINT-IN-BALM – 11 Play Me Fuchsia
Dior Addict Lacquer Stick - 744 Party Red
Dior Addict Lacquer Stick – 744 Party Red
Clinique Pop – 23 Blush Pop

Estée Lauder Pure Color Envy Matte – 208 Blush Crush
L’Oréal Paris Color Riche Balmain – Confidence
Guerlain Kiss Kiss – 565 Blossom Glow
Bobbi Brown Extra Lip Tint Bare Pink

Guerlain Rouge G Refill – N°43 – Orange Coral

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture – 07 Le Fuchsia

Foto: Instagram, Notino, Douglas, YSL, Chanel, Dior, Guerlain, Bobbi Brown, Clinique, L’Oreal

0