Upoznajte BB Glow, tretman zbog kojeg koža postaje sjajna i zaglađena

dr. Jeannette Gjurić i Nevena Rendeli

Da majčinstvo nije samo najljepša misija na svijetu, već je ponekad i nevjerojatno iscrpljujuće, svjesna je i novinarka i voditeljica Nevena Rendeli, koja uz svoje tri djevojčice nema mnogo vremena za sebe. No, sasvim je sigurno svjesna komadić tog dragocjenog vremena koje ima na raspolaganju mora posvetiti i svojim malim ženskim radostima, u koje se ubraja i – uljepšavanje.

Zaposlenim majkama osim učinkovitosti, važna je i praktičnost

Ipak, uzevši u obzir stalan nedostatak vremena, Nevena je svjesna da pri izboru beauty tretmana treba biti vrlo racionalna i odabrati onaj najučinkovitiji, koji daje brze rezultate – i poslije kojeg se još brže može vratiti svojim dnevnim obvezama.

Lijepoj je voditeljici iznimno važno i da tretmani na koje se odlučuje budu prirodni, neinvazivni i suptilni, kako bi svoj izgled poboljšala i osvježila, ali ne i drastično promijenila. Iz tog ju je razloga zaintrigirao tretman BB Glow, koji je u vrlo kratkom roku postao jedan od najtraženijih u uglednoj zagrebačkoj Poliklinici Sinteza. Nevena se na ovaj inovativni tretman odlučila na preporuku dr. Jeannette Gjurić, vlasnice te renomirane ustanove posvećene zdravlju i ljepoti, koja je upravo ovaj postupak predložila nakon što se voditeljica požalila da se bori i s hiperpigmentacijama.

Pametni sastojci za smanjenje podočnjaka, bora i nedostataka

Nevena je u razgovoru otkrila da je ponekad muči i nedostatak sjaja i pomalo umoran izgled lica – koji poznaje svaka žena. Zašto baš taj tretman? Zato što kožu čini sjajnom i zaglađenom. BB Glow je postupak tijekom kojeg se u kožu, i to sasvim bezbolno, nano-needlingom unosi meso-koncentrat, pametna kombinacija aktivnih sastojaka koja sadrži i potpuno prirodne pigmente.

Patentirani peptidni kompleksi sjajno su rješenje za ono što muči Nevenu Rendeli – jer posvjetljuju hiperpigmentacije, a uz to ublažavaju i ostale znakove starenja kože. Izvrsna je vijest da rješavaju još jednu boljku brojnih majki s malom djecom te zaposlenih žena: umanjuju, naime, tamne kolutove ispod očiju – njihovim je uklanjanjem obavljeno više od pola posla u vizualnom osvježavanju lica.

Je li zapravo riječ o nekoj vrsti polutrajnog makeupa?
„Rezultati BB Glowa traju i do šest mjeseci, a glavni benefit je prirodan sjaj koji se zadržava na licu. Biljni sastojci vlaže i umiruju osjetljivu kožu, ublažuju crvenilo, smiruju upaljenu kožu i smanjuju pore. Umorna i blijeda koža dobiva prirodni sjaj nakon tretmana“, otkriva renomirana liječnica, koja se u svakom trenutku trudi dati maksimum svojim klijentima. A oni joj svoje povjerenje potvrđuju vraćajući se u njezinu polikliniku.

Iznimno visoki kriteriji kvalitete

BB Glow, dakle, učinkovito kombinira anti-age efekte i učinke make-upa – a iz kože je izvučen maksimum blistavosti i bez nanošenja šminke.

„Nakon proučavanja rezultata svih BB Glow ampula na tržištu, u Poliklinici Sinteza odlučili smo se za Dr. Solution BB Glow ampule jer su testiranja pokazala da su najčišće, i s provjereno najboljim rezultatima“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, liječnica poznata po iznimnim standardima kad je u pitanju izbor tretmana. Svi, naime, moraju zadovoljiti vrlo visoke kriterije kvalitete koje je postavila ova anesteziologija, specijalistica tradicionalne kineske, komplementarne i estetske medicine. A to je iznimno važno i Neveni Rendeli, koja se stoga s punim povjerenjem prepustila u ruke eminentne zagrebačke liječnice – sastojci koji se koriste u BB Glow tretmanu u Poliklinici Sinteza ne sadrže konzervanse, silikone, umjetne boje i formaldehide, pa straha od alergijskih reakcija nema.

„Neveni smo tretmanom BB Glow umanjili vidljivost hiperpigmentacija, a ublaženi su i podočnjaci te problem suhe kože“, otkriva dr. Jeannette Gjurić. Postupak obuhvaća eksfolijaciju, hidrataciju te unos BB seruma needling tehnikom, nakon čega se nanosi maska koja djeluje umirujuće i vlaži. Serum sadrži biljne ekstrakte koji jačaju strukturu kože, poboljšavaju barijernu funkciju, štite od oksidativnog stresa, poboljšavaju imunitet kože, osvježavaju te izjednačavaju boju tena“, otkriva liječnica, a Nevena zadovoljstvo rezultatima nije mogla sakriti.

Na svakodnevnom nanošenju makeupa štedite i vrijeme i novac – budite se s ujednačenim tenom

Ako izračunate koliko ćete vremena uštedjeti na svakodnevnom uređivanju, rezultati će vas oduševiti još više.

„Koža nakon tretmana nije pokrivena bojom, nego je naprosto – uz pomoć prirodnih pigmenata – istaknuta njezina blistavost i svježina“, govori dr. Gjurić, koja naglašava kako je izrazito važno da tretman izvodi educirana osoba, koja će najbolje procijeniti koje su kombinacije supstanci u koncentratu optimalne za stanje kože pojedinog klijenta i cilj koji se želi postići.

Zahvaljujući stvaranju iznimno malih ozljeda na koži prilikom izvođenja tretmana, postupak će zapravo aktivirati i procese regeneracije tkiva, kako bi koža s vremenom postala sve glađa, a njen ton sve ujednačeniji. Ipak, bez obzira na to što se preparat unosi sitnim iglicama, Nevena tvrdi kako nije bolan.

Preduvjet bez kojeg se Nevena ne odlučuje na tretmane

Naprotiv, BB Glow je minimalno invazivan i vrlo učinkovit u obnavljanju kože „od vrha do dna“. Na taj se način želi postići da sastojci – koji u epidermisu vrše intenzivne obnavljajuće procese – prodru što dublje, i to bez nuspojava kao što su crvenilo i otekline.

Nakon tretmana moguće je sasvim normalno nastaviti sa svim aktivnostima, što je Neveni Rendeli jedan od preduvjeta da bi se uopće upustila u neku beauty avanturu. Jer, dvije djevojčice koje će uskoro proslaviti drugi rođendan i jedna petomjesečna curica strpljenja baš i nemaju na izvoz.

Foto: Poklinika Sinteza

0