Poliklinika Milojević: najmoderniji centar za oblikovanje tijela u ovom dijelu Europe

Dr. Nikola Milojević

Prije nekoliko tjedana RTL televizija napravila je prilog u vijestima o dijagnostici pacijenata koji je izgledao poput science fiction filma. Novinarka Amela Čilić stajala je ispred kamere,a  ispod kože vidio se svaki mišić, pa masne naslage, pa kostur koji govori gledateljima. Mnogi su po dizajnerskom interijeru prepoznali Polikliniku Milojević, ali do pojavljivanja dr. Nikole Milojevića u kadru nismo bili sigurni da je prilog uopće napravljen u Hrvatskoj

Poliklinika Milojević: nova ulaganja

Amela Čilić

Dr. Nikola Milojević istaknuo je kako su ove godine uložili u najmodernije uređaje poput CoolScuptinga, Onde, Venus Vive, HydraFaciala te dijagnostiku NextMotionom. Upravo ih to svrstava među najmodernije estetske centre za oblikovanje i pomlađivanje u ovom dijelu Europe. Dijagnostički uređaj koji skenira lice i tijelo pacijenata nabavili su odmah nakon promocije uređaja u Monte Carlu. Planiraju daljnja ulaganja u tehnologiju, nove liječnike i medicinske sestre te općenito u širenje posla.

CoolSculpting uklanja masne naslage smrzavanjem

CoolSculpting je namijenjen muškarcima i ženama sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim životom. Namijenjen je osobama blizu idealne težine, ali koji na nekom od devet ciljanih područja od npr. podbratka do trbuha imaju vidljive masne naslage koje često ne uspijevaju ukloniti niti vježbanjem niti dijetama.

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize. Stručnjaci koji su proizveli uređaj razvili su jedinstvenu tehnologiju koja doslovno smrzava i ubija masne stanice. Ovaj postupak daje dugoročne rezultate jer salo nije otporno na hladnoću te kad ga CoolSculpting smrzne vaše tijelo će izbaciti mrtve stanice u roku 2 do 6 mjeseci.

Postupak CoolSculptingom izvodi se na devet ciklusa vidljivih masnih naslaga na područjima: podbratka, ispod čeljusti, na bedrima, trbuhu i bokovima te na grudima, leđima, ispod stražnjice i nadlakticama.

ONDU zovu i ‘čudesnim tretmanom’

ONDA je tretman koji uklanja vidljive nesavršenosti na koži uzrokovane mastima i celulitom djelujući mikrovalovima koji prodiru kroz kožu duboko u tkivo. Energija mikrovalova usmjerena je pod kožu te učinkovito uklanja masti i smanjuje celulit. Tretman potiče i nastanak novog kolagena te tako zateže kožu. Dr. Nikola Milojević poručio je da se kombinacijom CoolSculptinga i ONDA tretmana može zbilja oblikovati tijelo s iznimnim rezultatima.

ONDA je inovativan i jedinstven tretman mikrovalovima, takozvanim Coolwaves, koji djeluje na masno tkivo i celulit te zateže kožu. Tretman je blag, bezopasan i vrlo učinkovit na ciljanim područjima. ONDA se naziva i čudesnim tretmanom za oblikovanje tijela, a značajni rezultati se vide i nakon samo tri-četiri zahvata.

Venus Viva za mladoliku kožu

Venus Viva je frakcijska terapija koja poboljšava izgled kože koristeći revolucionarnu nanofrakcijsku radiofrekvenciju te SmartScan tehnologiju. Venus Viva je tretman za žene i muškarce svih tipova kože koji žele vratiti prirodan i mladolik izgled bez bolnih tretmana i oporavka.

Prije tretmana
Poslije tretmana

Tretman vraća mladolik izgled kože koji se vremenom mijenja pojavom bora, linija, promjenama u sastavu te pojavom kapilara i crvenila. S vremenom pore na koži izgledaju otvorenije, a bore oko očiju postaju dublje.

HydraFacial je hit u čišćenju kože

HydraFacial je tretman pomlađivanja kože koji čisti, polira i vlaži kožu te pri tome nanosi posebne serume koji hrane kožu tako da nakon tretmana dobivate blistav ten. Serumi u sebi sadrže šećerne kiseline, salicilne i glikolne kiseline koje rade kemijski piling kože, a koja se na kraju tretmana pomlađuje crvenim i plavim led svjetlom. Što je dr. Milojević rekao o tretmanu?

Isprobao sam tretman i koža mi se nikad nije činila čišćom. HydraFacial je fantastičan! Zapanjite se tek kad nakon tretmana vidite prvo svoje lice, a onda i što je sve uklonjeno iz vaše kože. Uopće me sad ne čudi zašto svjetske zvijezde pričaju o ovome. Jako smo ponosni što ga možemo ponuditi našim klijentima.

Foto: Davor Puklavec, Screenshot, Poliklinika Milojević

0