U Polikliniku Milojević je stigao hit uređaj koji uklanja celulit i izgrađuje mišiće

Dr. Nikola Milojević jedan je od naših najcjenjenijih estetskih liječnika u svijetu. Nakon uspjeha Milo Clinic u Londonu prije točno 10 godina odlučio se na povratak u Hrvatsku gdje je prvi otvorio polikliniku posvećenu isključivo nekirurškoj estetskoj medicini.

Pored velike ekspertize u aplikaciji botoksa i filera, u njegovoj Poliklinici Milojević paralelno se prate trendovi i najnovije tehnologije u estetskoj medicini zbog čega je jedan od najmodernijih estetskih centara u ovom dijelu Europe.

Nova zvijezda je stigla u Polikliniku Milojević

„Među prvima smo ponudili CoolSculpting, smrzavanje masnih stanica koji je bio hit u svijetu, a danas je i hit u Hrvatskoj. Imamo Ondu, isto tako vrhunski uređaj koji radi na drugom principu. Izdvojio bi i vrlo uspješan uređaj radiofrekvencije Venus Viva, HydraFacial za kožu… Sada smo našim pacijentima ponudili novu zvijezdu u estetici – Legend Pro.“ kaže dr. Nikola Milojević i najavljuje daljnja ulaganja u tehnologiju, edukacije, nove liječnike i medicinske sestre.

dr. Nikola Milojević

Legend Pro je najnovija vrhunska tehnologija koja istovremeno uklanja celulit, izgrađuje mišiće te obnavlja i zateže kožu lica i tijela. Uz sposobnost pomlađivanja kože lica i tijela pomoću jedne platforme, Legend Pro kombinira snagu jedinstvene Tripollar radiofrekvencijske (RF) energije za poticanje stimulacije kolagena i regeneracije nove kože. Ovaj pristup rezultira i površinskom i dubinskom revitalizacijom kože.

Legend Pro uređaj

Po čemu je bolji Legend Pro u odnosu na starije uređaje?                                  

„Ono što je inovativno je da povećava mišiće i stimulira njihov rad. Uz regeneraciju kože i pomlađivanje istovremeno djeluje i na masno tkivo. Legend Pro ne samo da može poboljšati izgled tijela, lica i vrata, već se ovaj nekirurški tretman može koristiti i za poboljšanje rezultata CoolSculpting smrzavanja masnih stanica.“ opisuje dr. Milojević tretman, odnosno grupu tretmana koje izvodi najnovija tehnologija na tržištu Legend Pro. 

Foto: Pexels, Poliklinika Milojević

0