Ne zaboravite na uklanjanje dlačica zimi – evo kako možete imati do 6 mjeseci glatku kožu

Okićeni izlozi, adventske kućice po gradu, blagdanska ponuda u trgovinama i poznati božićni hitovi koji se čuju na radiju daju naslutiti – najljepše razdoblje u godini, kako ga mnogi odmilja nazivaju, konačno je tu. Svi smo s nestrpljenjem iščekivali advent i božićno „ludilo“, znajući pritom da ono sa sobom donosi i mnoštvo slatkih briga – od toga kako ćemo urediti dom i što ćemo servirati na božićnom stolu preko kupovine božićnih darova pa do osmišljavanja odjevnih kombinacija za nadolazeća blagdanska druženja, domjenke, ali i najluđu noć u godini, onu novogodišnju. Upravo je božićno vrijeme ono u kojem se svi trudimo posebno zablistati – tražimo savršenu odjevnu kombinaciju koja će izazvati wow efekt, šarmantne i upečatljive modne dodatke kojima ćemo je zaokružiti, a tu su i šljokice bez kojih je prosinac jednostavno – nezamisliv. Točka na “i” svakom outfitu bit će raskošna, svečana i vječna crvena koju u blagdanskom razdoblju volimo u svim njezinim nijansama, a najljepše izgleda na usnama i na noktima – ipak crveni ruž za usne i crveni lak za nokte imaju status klasika u beauty svijetu.

Kad govorimo o božićnoj atmosferi, uz njezino blještavilo veže se i nedostatak vremena te konstantna žurba. U pretrpanom rasporedu ostaje nam malo vremena koje možemo posvetiti samima sebi, a kad ga i pronađemo, želimo ga kvalitetno iskoristiti. Da bi privatno vrijeme bilo što bolje utrošeno, uvijek možemo poraditi na sitnicama koje nam kradu svakodnevno vrijeme, a kad je riječ o spremanju za lude tulume i beauty svijetu, jedan od najomraženijih rituala mnogih žena svakako je uklanjanje dlačica. Koliko ste se puta zatekle u situaciji u kojoj imate tek dvadesetak minuta za spremanje, no onda ste primijetile kako omiljenu haljinu ipak ne možete odjenuti zbog dlačica na nogama. Pri pogledu na noge, svi smo barem jednom pomislili kako bi bilo lijepo biti bezbrižan i pobijediti u borbi s dlačicama. Zahvaljujući razvoju tehnologije, osjećaj slobode s glatkim nogama koji traje čak do šest mjeseci je moguć, a to potvrđuju i mnoge žene kojima je Philips Lumea Prestige promijenila rutinu uklanjanja dlačica.

Kad bi žene mogle promijeniti jednu stvar te se riješiti samo jednog, nekima i svakodnevnog beauty rituala, vjerujemo kako bi odgovor većine bile upravo dlačice i uklanjanje istih. Borba s dlačicama traje od tinejdžerske dobi, a nerijetko ih se naziva i najvećim neprijateljima ženske ljepote jer nam se čini da silno vrijeme koje smo utrošili na njihovo uklanjanje uzaludno jer noge, već nakon kratkog vremena, više nisu glatke. Budući da živimo u užurbanoj svakodnevici u kojoj nam je svaki trenutak bitan, okrećemo se blagodatima koje nam je donijelo moderno doba, a jedno od njih je i profesionalna IPL tehnologija iz koje je nastala Philips Lumea, odnosno, Philips Lumea Prestige.

Philips Lumea Prestige – najbolji božićni poklon

Radi se o omiljenom beauty uređaju više od tri milijuna zadovoljnih korisnica diljem svijeta koje su u ovom praktičnom uređaju pronašle savršen način za uklanjanje dlačica. Philips Lumea Prestige može se pohvaliti vrhunskim brojkama prema kojima uklanja čak do 92% dlačica u samo tri tretmana. Ako skinete Lumea aplikaciju, nećete morati pamtiti idući tretman, već će vas aplikacija sam podsjećati. Rezultat redovite upotrebe mnogi će opisati kao jedan od omiljenih beauty ciljeva kojeg su ostvarili – glatka koža koju treba tek po potrebi održavati, što znači da možete uskočiti u omiljenu haljinu jer se neće dogoditi scenarij u kojem dragocjeno vrijeme trebate trošiti na uklanjanje dlačica, već ste gotovi za čas!

Philips Lumea Prestige iznimno je jednostavna za korištenje – veliki joj je plus što se može koristiti u kućnoj upotrebi, a zahvaljujući jedinstveno zaobljenim nastavcima, osim na nogama, može se koristiti i na drugim dijelovima tijela, poput lica, bikini zone i pazuha. Na osjetljivim područjima koristi se bez straha od iritacija zbog SmartSkin senzora koji sugerira razinu svjetlosti za svaki dio kože. Da osjetljivost pojedinih područja neće biti problem za korisnice Lumee, potvrđuju i dermatološka testiranja na dvije tisuće žena diljem svijeta, a ima ugrađen i UV filter koji će maksimalno zaštititi kožu.

Zima – idealno razdoblje za početak korištenja Philips Lumee Prestige

Upravo je zimsko razdoblje najbolje vrijeme u kojem možete početi koristiti uređaj Philips Lumea Prestige – potrebno je tek 8,5 minuta za obje potkoljenice po tretmanu, a to rekordno kratko vrijeme odlično će se uklopiti u užurbanu svakodnevicu jer nećemo imati osjećaj da nam ovaj beauty ritual “krade” slobodno vrijeme.

Budući da ga u predblagdanskom razdoblju i nemamo mnogo vremena te tražimo svakojake načine kako ga uštedjeti, Philips Lumea Prestige jedno je od rješenja. Osim što će skratiti vrijeme potrebno za ovaj omraženi beauty ritual, omogućit će i savršeno glatke noge u kojima se može uživati čak do šest mjeseci. Osjećaj slobode i bezbrižnosti svakako će doprinijeti i porastu samopouzdanja, a zbog njega će svaka odjevna kombinacija i svaki make up look koji nosimo izgledati još bolje.

Foto: Sanja Jagatić, Pixabay

0