Uživajte u 6 mjeseci besprijekorno glatke kože

Pripreme za ljetnu sezonu kod žena nerijetko počinju već s prvim danima Nove godine. Teretane tada postaju dupkom ispunjene, a iza odlazaka na vježbanje krije se ne samo motivacija da pobijedimo zimski ‘blues’, ispucamo negativnu energiju i poradimo na svojoj kondiciji, već i da tijelo dovedemo u top formu. Pogledi su u siječnju uvelike upereni u najtoplije dane proljetne i ljetne sezone, pa se na odlaske u teretanu nekako prirodno nadovezuju i odlasci u kozmetičke salone na tretmane koji će proljepšati kožu, pripremiti ju za izlazak na sunce, oblikovati tijelo ili osigurati da je naša koža lišena omraženih dlačica. Jer ipak, prvo uskakanje u ljetne haljine zna biti opterećenje i predstavljati svojevrsni kompleks, pogotovo kada fokus postaju naše gole noge.

Što kada vam je dosta britvica, depilacija voskom ili šećernom pastom i skupocjenih lasera?

Ako ste poput nas, do sada ste borbu s neželjenim dlačicama vodile na niz načina, gotovo i ne birajući sredstva. Od britvica i depilacijskih krema, preko epilatora, pa sve do depilacija voskom i šećernom pastom te uklanjanja dlačica skupocjenim laserima u kozmetičkim salonima, našlo se tu svakakvih metoda, no malo koja od njih donijela nam je dugoročni osjećaj samopouzdanja, slobode i bezbrižnosti.

S razlogom govorimo u prošlosti, jer s vremenom su nam sve ove metode počele biti manjkave i više nisu bile tako savršene kao što nam se to na početku njihova prakticiranja možda činilo. Dlačice koje se brzo vraćaju i k tome urastaju, bolne depilacije i skupocjeni tretmani laserom, postali su više frustracija, no zadovoljstvo zbog uklonjenih dlačica, a naposljetku smo se morale zapitati ‘hoćemo li ikada dobiti ovu bitku?’.

I onda je došao trenutak upoznavanja s IPL tehnologijom uklanjanja dlačica, za koju nije trebalo dugo da nas u potpunosti osvoji. Osvojila nas je činjenica da više ne moramo trošiti vrijeme (i novac) na česte odlaske u kozmetičke salone, osvojila nas je činjenica da uklanjanje dlačica možemo odraditi u udobnosti vlastitog doma, daleko od tuđih pogleda, a osvojila nas je i činjenica da to možemo učiniti potpuno bezbolno, u svega nekoliko minuta i zatim se mjesecima veseliti rezultatu besprijekorno glatke kože.

IPL uređaj koji je promijenio priču

IPL tehnologiju bolje smo upoznale na primjeru Philips Lumee, koja je unatrag nekoliko godina unijela pravu malu revoluciju u našu beauty rutinu. I ne samo našu, već i onu 3 milijuna korisnica diljem svijeta, koje su pronašle svoje savršeno i gotovo nezamjenjivo rješenje za dugotrajno uklanjanje dlačica te u sebi probudile neko novo zadovoljstvo i samopouzdanje. Uskočiti svakog dana u omiljeni ljetni odjevni komad i pritom nimalo ne brinuti o tome u kakvom su nam stanju noge, vide li se dlačice i hoće li ih spaziti netko iz naše okoline, jer ih u stvarnosti uopće nema, postalo je uistinu neprocjenjivo.

Zašto bi i vama Philips Lumea mogla promijeniti život?

Velika je mogućnost da je ime uređaja Philips Lumea Prestige više od nekoliko puta prešlo preko usana vaših prijateljica ili barem poznanica i možda vas već zaintrigiralo na isprobavanje. Za one žene koje za Lumeu ipak još uvijek nisu čule, vrijeme je da ju upoznaju i da se na vlastitoj koži (i na vlastitim dlačicama) uvjere koliko bi im ona mogla promijeniti život – na bolje!

Ako živite brzo i svakodnevne obaveze vam nameću intenzivan ritam, sigurno nemate previše vremena za kozmetičke tretmane, pa tako ni one uklanjanja dlačica, no korištenje Philips Lumee Prestige zato je kratko i slatko. Za samo 8,5 minuta uklonit ćete dlačice s obje potkoljenice, a usput, ako imate još vremena na raspolaganju, ‘riješiti’ možete i druge dosadne dlačice koje vas već dugo iritiraju i ne daju vam mira; one s natkoljenica, bikini zone, pazuha, pa čak i nadusnica. Mijenjajući nastavke s kojima Lumea dolazi, vrlo jednostavno prilagođavate uređaj zonama kože na koje se usmjeravate, od većih do manjih i obrnuto.

Potpuno bezbolno i potpuno sigurno iskustvo uklanjanja dlačica

Sigurno vas zanima i je li Lumea bolna za korištenje ili pak sigurna za kožu? Iskustvo njena korištenja za većinu žena bilo je potpuno bezbolno, ali i potpuno sigurno, pa se doista radi o metodi uklanjanja dlačica koja nema premca. Čak i ako ne znate rukovati njome, uređaj je intuitivan i lako vas vodi kroz različite korake i etape uklanjanja dlačica. Prvi korak je da definirate svoj ton kože, a u tome vam pomaže Lumein Senzor SmartSkin, koji prilagođava funkciju uređaja baš vama, dok ugrađen UV filter osigurava njenu maksimalnu zaštitu.

Rezultat koji priželjkujete

Može li se doista živjeti bez dlačica mjesecima? Zvuči kao san, zar ne? No san je napokon postao stvarnost, jer Philips Lumea Prestige iza sebe ima realne rezultate. Već u prva tri tretmana primijetit ćete znatnu razliku u broju dlačica, a nakon 12 tretmana prosječno smanjenje dlačica na nogama iznosi impresivnih 78% te se kontinuiranim korištenjem uređaja dolazi do 6 mjeseci besprijekorno glatke kože bez dlačica. U tom biste razdoblju čak mogle zaboraviti da ste ikada imale dosadne dlačice s kojima ste jedva izlazile na kraj, a ono što je sigurno jest to da će vam Lumea pružiti jedan novi nalet samopouzdanja, ali i zadovoljstva kada odjenete svoju omiljenu ljetnu haljinu ili se prvi put ovog ljeta na plaži pojavite u bikiniju.

Zašto izabrati upravo Philips Lumeu Prestige?
  • Riješit ćete se do 78% dlačica nakon 12 tretmana
  • Kontinuiranim korištenjem, Lumea će vam osigurati 6 mjeseci glatke kože
  • Pomoći će vam ukloniti dlačice i s osjetljivih i inače teško dostupnih zona kože
  • Riješit će problem uraslih dlačica
  • Prilagodit će se vašoj koži i njenom tonu uz pomoć SmartSkin senzora
  • Dermatološki je ispitana
  • Predstavlja bezbolno, a učinkovito rješenje za uklanjanje dlačica
  • Uštedjet će vam vrijeme koje biste inače potrošile na odlaske u salone

Foto: Philips

1