Ovo su top tri proizvoda koja bi trebala imati svaka kupaonica

U nedostatku vremena dobra organizacija je nužna. Kada je riječ o našim kupaonicama, bitno je pažljivo birati kvalitetne proizvode kako bismo mogli razmišljati o drugim bitnijim stvarima. Mi smo izdvojili top tri proizvoda koji su neizostavni u svakoj kupaonici.

Vlažne maramice Pampers® Coconut Pure™

Vlažne maramice Coconut Pure obogaćene su kokosovim uljem za nježnu zaštitu i čišćenje bebine kože. Njihova su vlakna 100% biljnog porijekla, a losion sadrži 99% prirodno dobivenih sastojaka i 1% nježnih sastojaka za zaštitu kože te 0% alkohola, boja i mineralnih ulja. Maramice sadrže malo kokosovog ulja pa kožu ostavljaju mekanom i svilenkastom na dodir, bez ikakvih tragova masnoće. Izrađene su od celuloznih vlakana biljnog porijekla, što ih čini izuzetno čvrstima, ali i nježnima.

Zubna pasta Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair

Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair prema kliničkim je testiranjima najbolja zubna pasta marke Oral-B za pomoć u revitalizaciji desni i obnavljanju cakline, a uz to pruža i sjajan osjećaj tijekom pranja zubi. Jeste li znali da većina problema u njezi usne šupljine potječe od desni i cakline? Ti se problemi mogu pojaviti kod bilo koga, a mi prečesto zanemarujemo njihove prve znakove. Stoga je istraživački tim marke Oral-B osmislio rješenje u vidu nove zubne paste Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair s tehnologijom ActivRepair+. Klinički je dokazano da Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair pomaže smanjiti nadraženost desni i obnoviti caklinu u samo 2 tjedna. Štiti zube od erozije uzrokovane kiselinom i pomaže obnoviti caklinu te djeluje antibakterijski kako bi pomogla u pomlađivanju desni. Tri su stvari koje trebate znati:

  • Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair prva je zubna pasta koja djeluje na cijelu usnu šupljinu.
  • Većina zubnih pasta usmjerena je samo na jedan aspekt zdravlja usne šupljine, primjerice na zdravlje desni ili na smanjenje osjetljivosti.
  • Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair prva cjelovito pristupa zdravlju cijelih usta.

Secret – samo u BIPA trgovinama

Secret, vodeća marka antiperspiranata u SAD-u, poznata je po pružanju podrške ženama na putu do uspjeha. Američki korisnici prepoznali su tu marku kao broj 1 u osnaživanju žena u privatnom, društvenom i profesionalnom životu. Njezina je misija borba protiv ograničavanja jakih strana žena isključivo na fizičku privlačnost, čime djeluje na jačanje samopouzdanja i vjere žena u vlastite mogućnosti te osnaživanje njihovih vrijednosti i naglašavanje njihovih postignuća.

Marka Secret vjerni je pratitelj žena u izgradnji njihove unutrašnje snage već više od sedamdeset godina. Kao učinkovit antiperspirant pruža samopouzdanje kojim se oslobađa prirodna snaga žena i naglašava njihov karakter. Znojenje je prirodni tjelesni proces, ali može uzrokovati osjećaj srama i negativno utjecati na vjeru u vlastite mogućnosti. Jedna od brojnih tajni ženske snage upravo je samopouzdanje koje ženama daje osjećaj da za njih granice ne postoje. Nezamjenjivi antiperspiranti Secret stvoreni su kao odgovor na potrebe žena koje očekuju zaštitu i svježinu najviše razine kako bi se osjećale još ženstvenije i uspješnije. Uvođenjem novih formula i proizvoda na tržište marka se razvija kako bi ispunjavala želje i pratila trendove. Svaka se žena drugačije znoji, ali i ima drugačiji životni stil i tempo. Stoga je prirodno da odabiremo različite oblike antiperspiranata kao bismo se svakodnevno osjećale što ugodnije.

Proizvodi marke Secret raznoliki su i sprečavaju prekomjerno znojenje te neutraliziraju neugodne mirise, a njihovu učinkovitost potvrđuju generacije odanih korisnica. Antiperspiranti marke Secret pružaju uravnoteženi pH, ugodan osjećaj suhoće i dugotrajan prekrasan miris.

Foto: PR, Pexels

0