Krema koja se u svijetu prodaje svake 3 sekunde, mogla bi biti tajna vašeg odmornijeg izgleda

Često čitamo o kozmetičkim proizvodima koji se prodaju munjevitom brzinom s polica drogerija i parfumerija. I dok je kod nekih riječ tek o dobrom marketingu, za neke se pokaže da itekako opravdavaju famu koja se oko njih stvorila. Najbrži način da neki kozmetički preparat dođe na listu bestsellera, vrlo vjerojatno je usmena predaja između zadovoljnih korisnica određenog proizvoda i onih koje će to tek postati, a ovih dana intenzivno se priča o jednoj kremi za koju je objavljen podatak kako se jedna njena posudica u svijetu proda svake tri sekunde.

OLE HENRIKSEN Banana Bright Eye Crème

Riječ je o okoloočnoj kremi trenutno vrlo popularnog beauty brenda OLE HENRIKSEN, čija se 22 primjerka prodaju u svakih sat vremena u Sephori. Ako vas muči natečeno okoloočno područje, vrećice ispod kapaka te tamni krugovi, ova krema mogla bi biti savršen izbor za vas i napokon vam osigurati onaj svjež i odmoran izgled. Budući da upravo naše oči i područje oko njih otkrivaju umor, u formulu Banana Bright Eye Cream uvršten je vitamin C poznat po svojim učincima posvjetljivanja i ujednačavanja tona kože, a tu su i kolagen koji poboljšava elastičnost nježne kože oko očiju, te ulje sjemenki jojobe i shea maslac koji hidratiziraju kožu i daju joj na volumenu.

OLE HENRIKSEN Banana Bright Eye Crème

Krema je inspirirana banana puderom, starim trikom make up artista za kolor korekciju, posvjetljavanje kože i fiksiranje make upa. Budući da ima topli žuti ton, puder kamuflira tamne kolutove oko očiju i daje dojam sjaja kože iznutra. OLE HENRIKSEN htio je postići sličan efekt s kremom koja prekriva tamne krugove, iluminira okoloočno područje, tonira i hidratizira kožu.

Više o ovoj hit kremi saznati možete ovdje.

 

Foto: Instagram, OLE HENRIKSEN

0