Novi bob Natalie Portman je savršeni izbor za sve koji žele efektnu frizuru uz minimalno truda

Od Grammyja do Golden Globesa i Oscara, sezona dodjele glazbenih i filmskih nagrada donijela je pregršt uzbuđenja, ali i savršeni izvor inspiracije kada su moda i ljepota u pitanju. Crvenim tepisima u Londonu, Parizu i Los Angelesu prošetale su neke od najvećih hollywoodskih zvijezda danas. Za te prilike, hollywoodske glumice, pjevačice i druga poznata lica iz showbiznisa birale su najraskošnije kreacije i najposebnije beauty lookove. I dok su neke igrale sigurno i odlučile se za klasičan look, druge su odvažno nosile trendi kreacije.

Jedan od lookova po kojima ćemo pamtiti sezonu dodjele nagrada iza nas je kombinacija koju je američka glumica Natalie Portman odabrala za dodjelu nagradu Oscar. Iako je najviše prašine podignula njezina odjevna kombinacija s potpisom modne kuće Dior na čijem je plaštu nosila izvezena imena ženskih redateljica i na taj im način pružila podršku koju nisu dobile od strane Akademije, Natalie je pažnju plijenila i novom chic frizurom.

Natalie Portman nosi savršeni bob

Ususret dodjeli nagrada Oscar na kojoj je u društvu mladog glumca Timothéeja Chalameta dodijelila nagradu za najbolji scenarij, Natalie Portman se odlučila za efektnu promjenu frizure. Poluduge uvojke zamijenila je bob frizurom koja se već na početku godine istaknula kao favorit među celebrity djevojkama. Ipak, bob Natalie Portman razlikuje se od onih koje smo imali prilike vidjeti na dodjeli Golden Globes nagrada jer ne zahtijeva mnogo truda da bih izgledao odlično.

Ravni rez i nekoliko jedva primjetnih slojeva koji unose volumen spojili su se s decentnim ombre pramenovima i stvorili savršenu frizuru za sve one koji traže frizuru koja će uz minimalno truda i stiliziranja izgledati efektno i chic. I poznata glumica za glamuroznu Oscar dodjelu nagrada nosila ga je stiliziran na vrlo jednostavan način – tek prelomljen u blage valove i s malo spreja za teksturu koju su naglasili volumen.

Foto: Profimedia, Instagram

0