Nekoliko proizvoda uz koje će obrve izgledati zaista besprijekorno

proizvodi za obrve
@jeannedamas

Posljednjih nekoliko godina velika pozornost pridodana je obrvama. Prošla su vremena “ravnih crta” umjesto obrva, a Cara Delevingne u prvi je plan stavila guste, raščupane obrve. Proizvodi za obrve postali su neizostavan dio asortimana gotovo svakog kozmetičkog brenda, a u moru proizvoda, teško je odabrati idealan za vlastite obrve. Gel, sjenilo, maskara za obrve, olovka s četkicom… Izbora je uistinu mnogo i potrebno je malo testiranje kako bi pronašli ono što savršeno odgovara vašem obliku lica i obrvama.

Prirodno je najljepše

Ako ste sretnica koja prirodno ima guste obrve, možete koristiti tek prozirni gel ili četicu kojima ćete ih začešljati. Važno je naglasiti kako je vrijeme pretjeranog crtanja i nadopunjavanja obrva – iza nas. Dovoljno je tek dopuniti pokoju “rupu” ili nedostatak te ih pustiti da budu prirodne jer takve su uistinu najljepše.

proizvodi za obrve
@jeannedamas

Ako još uvijek niste sigurni koji oblik obrva je idealan za vaš oblik lica, najbolja je ideja posavjetovati se s kozmetičarkom, a svojim savjetima može vam pomoći i u izboru idealnog pribora za oblikovanje obrva. Ako želite precizno popunjene obrve, odaberite olovku. Sjenila će odlično funkcionirati ako želite prirodniji i trajniji look, dok su gelovi izrazito praktični jer se s njima vrlo lako može kreirati ujednačen izbor obrva. Ako još nemate favorita, obratite pozornost na deset odličnih proizvoda koje smo izdvojili.

proizvodi za obrve
Benefit Ka-BROW! Eyebrow Cream-Gel Color
proizvodi za obrve
Bobbi Brown Spring 2012 Brow Kit set
proizvodi za obrve
Giorgio Armani Eye & Brow Maestro
proizvodi za obrve
Dior Diorshow Brow Styler
proizvodi za obrve
NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara

proizvodi za obrve
Maybelline Brow tattoo
proizvodi za obrve
L’Oréal Paris Brow Artist Genius Kit
Estée Lauder The Brow Multi-Tasker
Artdeco Ultra Fine Brow Liner
Yves Saint Laurent Couture Brow

Foto: Instagram (@jeannedamas), Notino, Douglas

1