Kako hrvatske influencerice pronalaze motivaciju za trening?

Iskoračile ste iz ugodne zimske rutine, bacile pogled na ogledalo i zaključile da je vrijeme za vraćanje u formu, no do slavodobitnog povratka u teretane još je jedan ključan korak – pronalaženje motivacije. Na tom su putu često brojne prepreke – od nedostatka vremena, preko brojnih privatnih obaveza i poslovnog kalendara zatrpanijeg od ormara s cipelama. U ovome su se prepoznale i tri mlade influencerice Pamela Smoljanić, Jelena Marinović i Dora Predojević koje su odlučile pojačati tempo treninga kako bi pred ljeto zasjale u najboljoj formi. Odličnu motivaciju za uvođenje novog režima ponudio im je adidas svojom novom PrimeKnit kolekcijom za vježbanje!

Motivacija za vježbanje uz novu adidasovu PrimeKnit kolekciju

Nedavno predstavljena u Hrvatskoj, PrimeKnit kolekcija u kratkom je roku osvojila brojne zaljubljenike u vježbanje diljem svijeta. U čemu je njena tajna? Ponajprije u revolucionarnom kroju bez šavova koji omogućuje prijanjanje uz tijelo i pri najzahtjevnijim pokretima. Tajice su dizajnirane na način da tijelu pruže maksimalnu potporu, dok će svoj model i veličinu sportskog grudnjaka jednostavno pronaći ponosne vlasnice većih i manjih grudi. Ono što je zajedničko svim odjevnim predmetima u kolekciji su vrhunski materijali i najmodernije tehnologije izrade, koji su u geslu “Become the Movement” najbolje saželi adidasovu filozofiju – potpuno prepuštanje vježbanju.

Pogodnosti za kupce kolekcije

Za kupce kolekcije u Hrvatskoj adidas je pripremio niz iznenađenja. Osim uručivanja ručno šivanih, posebno dizajniranih torbica, kupce PrimeKnit kolekcije razveselit će i poseban nagradni natječaj. Naime, do 30. travnja svi koji isprobaju artikle iz nove kolekcije mogu se fotografirati ispred posebnog walla u trgovini te fotografiju postaviti na Instagram uz #adidasPrimeKnitfotonatjecaj. Dvije sretne pobjednice natječaja osvojit će individualni trening s iskusnim adidas fitness trenericama Marijom Andrijašević i Andreom Solomun.

Zanima vas više? Navratite u adidas trgovinu u Ilici 21 u Zagrebu te otkrijte novo, lice sporta!

Foto: Instagram

0