Proizvodi za kosu mirisni poput najfinijih parfema

mirisna kosa
@negin_mirsalehi

Govoreći o ljepoti i rutini vezanoj za njegu kose, ponekad nema boljeg osjećaja od tog kad netko uputi kompliment vezan za lijepu, nahranjenu te, posljednje, ali ne i manje važno, mirisnu kosu. Upravo je miris naše najjače osjetilo, a i on je ono nešto po čemu često pamtimo osobu te nam se time ureže u sjećanje. Upravo iz tog razloga, mirisna je kosa velika prednost, a i izvrsno utječe na samopozdanje. U potrazi i pri kupnji savršenog proizvoda s kojima ćemo ostvariti vlastiti #hairgoals prednost uvijek, naravno, dajemo hranjivim formulama koje će njegovati kosu, nahraniti je potrebnim vitaminima te je napraviti toliko zdravom da i na van puca od zdravlja. Nije nimalo lagan zadatak pronaći proizvod koji će zadovoljiti svaki “zahtjev”, no zahvaljujući bogatoj ponudi kozmetičkih proizvoda i stalnim beauty novitetima na tržištu, taj zadatak postaje sve jednostavniji.

Mirisna kosa za apsolutni #hairgoals

Ovog smo se puta “bacili” u potragu za proizvodima za kosu s kojima će kosa biti zdrava i njegovana, no istovremeno divno mirisati. Zaista, nema boljeg osjećaja niti boosta na samopouzdanje kad iz stana izađemo s kosom koja je bujna, glatka te pritom divno miriši.

mirisna kosa

U ponudi je sve veći broj proizvoda za kosu koji zadovoljavaju kriterije za zdravu i njegovanu kosu, a pritom toliko opojno mirišu da parfem ponekad jednostavno nije potreban! Dodatan plus kod ovakvih proizvoda je i taj što, čak i kod kućnog tretmana, možemo dobiti onaj divan i umirujuć osjećaj, barem približan onome kad izađemo iz frizerskog salona.

mirisna kosa
Herbal Essences White Strawberry & Sweet Mint Shampoo
mirisna kosa
ORIBE Imperméable Anti-Humidity Spray
mirisna kosa
Kérastase Soleil CC krema za sve tipove kose
mirisna kosa
Moroccanoil Intense Hydrating Mask
amika perk updry shampoo
Living Proof No Frizz Nourishing Oil
Authentic Beauty Concept Deep Cleansing Shampoo

Foto: Instagram (negin_mirsalehi), Herbal Essences, Net a Porter, Notino, Look Fantatic, Love Amika, Marija Laća

1