Hit maskaru, koju obožavaju vizažisti poznatih, možete kupiti i kod nas

They're Real
@patidubroff

Pronalazak prave maskare nije nimalo jednostavan zadatak, a nerijetko se zna dogoditi da prođu mjeseci, ali i mnogo isprobanih maskara, dok se ne pronađe model kojem se neprestano vraćamo. Teško je slušati i tuđe preporuke jer svatko od nas ima drugačiji tip trepavica, ali i drugačije želje. Ipak, preporuke mogu poslužiti kao dobra orijentacija, barem da neke proizvode stavimo u uži izbor, osobito kad dolaze od strane vizažista koji su zaduženi za make up lookove poznatih dama.

Ovog puta poslušali smo savjet Pati Dubroff, vizažistice koja je zadužena za divan make up na crvenom tepihu dama poput Margot Robbie, Priyanke Chopre, Lily Collins i Elizabeth Olsen. Njezin je favorit maskara s potpisom brenda Benefits Cosmetics – They’re Real! Riječ je apsolutnom bestselleru i jednom od njihovih najprodavanijih proizvoda, a uz to je i višestruko nagrađivana od strane beauty struke. Zaista, ovo zvuče kao dovoljno dobi razlozi za dodavanje popularne maskare u kozmetičku torbicu.

They're Real

Benefit They’re Real! Mascara 

Četkica koju vole vizažisti

They’re Real! maskara produžuje trepavice, uvija ih, daje im volumen te ih podiže, a one pritom ne ostaju zalijepljene, nego ih četkica i odvoji. Formula je dugotrajna pa možete biti sigurni kako se neće razmazati i stvoriti neuredne krugove oko očiju, kao ni osušiti nakon kratke uporabe. Maskara je karakteristična po posebno oblikovanoj četkici za koju kaže kako će trepavice oblikovati na način za koji ste mislili da je nemoguće.

They're Real
@patidubroff

Dubroff je za Benefitovu maskaru rekla da jako dobro pristaje trepavicama te im daje dugotrajan izgled, a velika je ljubiteljica kuglice koja se nalazi na vrhu četkice jer joj olakšava nanošenje make upa. Komentirala je kako je s četkicom vrlo jednostavno nanijeti maskaru na trepavice jer ih lijepo i precizno razdvaja, a moguće je postići dužinu i wow efekt, bez da se pritom nanose nebrojeni slojevi maskare koji često imaju suprotan učinak.

Maskaru smo pronašli u Douglasu, a dostupne su tri nijanse: crna, smeđa i plava.

Foto: Instagram (@patidubroff), Douglas

1