Najbolje marmelade za bolje tamnjenje koje trebate isprobati ovog ljeta

marmelada za suncanje

Marmelada za sunčanje, odnosno pekmez za tamnjenje postao je neizostavan beauty proizvod koji se nalazi u svakoj torbi za plažu. Ako volite preplanuli ten, vjerojatno ste već isprobali nekoliko različitih proizvoda za brže tamnjenje, a ovog puta donosimo nekoliko marmelada koji su pravi must have ovog ljeta te možda među njima pronađete svog favorita.

Pomažu u postizanju “sun-kissed” efekta

Lipanj je tu, a ljeto je pred vratima pa je pravo vrijeme da se počnemo pripremati za plažu i opsrkbljivati nužnim proizvodima. Osim kreme za tijelo sa zaštitnim faktorom bez koje se jednostavno ne izlazi iz kuće, zadnjih nekoliko godina sve je veća potražnja za marmeladom za tamnjenje.

marmelada za suncanje

Pekmezi ubrzavaju rezultate sunčanja i pomažu u postizanju onog željenog sun kissed efekta.Mnoge marmelade nemaju zaštitni faktor pa je uvijek dobro prije njihova korištenja na tijelo nanijeti i kremu sa SPF-om. Također, ako ste svijetle puti, pripazite s uporabom marmelade jer biste vrlo lako mogli “izgorjeti”, a to je rezultat koji baš nitko od nas ne želi.

Luxea – Marmelada za brzo tamnjenje
marmelada za suncanje
L’Erbolario Super-tanning Ointment
Super Mrkva Tanning Golden Oil
marmelada za suncanje
Biobaza pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put
marmelada za suncanje
Collistar Supertanning Concentrated Unguent 
Afrodita Sun Care Tropical

Foto: Instagram (@sincerelyjules), Douglas, Luxea, L’Erbolario, Olival, Biobaza

0