Make up perle koje daju najlaskaviji izgled vašem licu

Kada pomislimo na kutijicu punu šarenih perlica u službi make upa, prvi brend na koji pomislimo je francuski Guerlain. Guerlain je 1987. s njima napravio pravu malu revoluciju u svijetu make upa, jer je puder u prahu prvi put došao u obliku perli u raznim bojama, koje su danas poznate kao Météorites.

Samo jedan potez kistom po njima, oslobađa čarobnu formulu koja u dodiru s kožom na licu stvara blistavi sjaj. Lice je odjednom obasjano i doslovno blista – na onaj pozitivan način na koji to i očekujemo od make upa. Guerlain se danas smatra arhitektom svjetlosti, koji je omogućio ženama da koriste puder u prahu, ali na mnogo uredniji i kontroliraniji način, bez velikih količina pudera koje doslovno odlaze u vjetar. Šarene perle pojavljuju se u svakoj novoj Guerlain kolekciji i danas, a kultni proizvod svaki puta dobiva neko novo atraktivno pakiranje.

 

Make up perle daju laskavi ten

No, Guerlain definitivno više nije jedini brend koji nudi laskavi make up u obliku kuglica. Avon također već dulji niz godina ima perle za lice, a kolekcija za ljeto 2018. upoznala nas je s Avon True brončanim perlama za lice, koje pružaju zlatni sjaj zahvaljujući reflektirajućim pigmentima. Idealan je to proizvod za ljeto i dodatno isticanje preplanulog tena.

Osim Avona, i Douglas ima svoje adute. Pearls Harmony je čisti mineralni prah u kuglicama, koji se može koristiti kako biste ispravili, oblikovali ili posvijetlili lice. Svilenkasta i mekana tekstura s tankim i koži ugodnim filmom upit će se u vašu kožu i omogućiti prirodan rezultat, bilo da Pearls Harmony koristite kao korektor boje, bronzer, highlighter ili rumenilo. Dostupne boje su Pink My Cheeks i Shape My Cheeks.

Douglas Make up perle

Make upu u obliku perli priklonio se i e.l.f. cosmetics. Njegov Mineral Pearls, proizvod je koji ujednačava i posvjetljava ton kože, dajući mu zdravi sjaj. Formula sadrži vitamine A, B, C i E, a može se nanositi na čisto ili već našminkano lice, kistom u kružnim pokretima. Dostupne su dvije kombinacije boja u kojima se perle pojavljuju i između kojih je moguće birati. Još nekoliko herojskih proizvoda u perlama za ljepši ten donosimo u nastavku.

Guerlain Meteorites Rainbow Pearls

Guerlain Meteorites Base

e.l.f. cosmetics Mineral Pearls

e.l.f. cosmetics Mineral Pearls

Make Up Factory Shimmer Pearls

Avon True brončane perle za lice

The Body Shop Brush On Radiance

Douglas Make up Pearls Harmony Blush Pearls

3INA The Blush Powder Pearls

Foto: Instagram, Guerlain, Avon, 3INA, The Body Shop, Douglas, e.l.f. cosmetics

0