“It” boja laka za nokte za srpanj

@chanel.beauty

Nova ljetna sezona uvijek znači uzbudljivu igru u modnom i beauty svijetu u kojem rijetko ima mjesta za klasiku. Ona je nekako “sačuvana” za zimsku sezonu te je mjesto ustupila eksperimentiranju, kako s odjevnim komadima, tako i s beauty lookovima. To se, naravno, odnosi i na lakove za nokte. Upravo je na noktima eksperimentiranje baš uvijek dopušteno, a ovog ljeta zaboravite na klasičan crveni ili crni lak te mjesto prepustite šarenim, jarkim ili pastelnim bojama.

Romantična nijansa za godišnji odmor

Ako ne znate s kojom bojom započeti ljetnu igru bojama na noktima, naš prijedlog je boja lavande. Prije nekoliko sezona, pastelne su se boje uvukle i u garderobu i u kozmetičku torbicu, a postale su i neizostavan dio svake nove kolekcije. Trendseterice su već pokazale kako je boja lavande u modi pravi hit pa nose total look od glave do pete, a ako niste obožavateljica takvog izgleda ili želite tek detalj u ovoj divnoj i romantičnoj nijansi, onda su manikura ili pedikura u boji lavande izvrsna ideja.

@oliveandjune

Ako volite otkačen look, poigrajte se s nail artom, a možete isprobati i nekoliko nijansi boje lavande na jednoj ruci. Različiti tonovi u jednoj manikuri veliki su hit, a topli ljetni dani i godišnji odmor pravo su razdoblje u kojem možete isfurati takav look. Donosimo nekoliko lakova za nokte koji će divno izgledati na noktima tijekom cijelog ljeta, ali i u ostatku godine.

Chanel Le Vernis – Purple Ray 709
Essie what’s the stitch
Catrice ICONails – 28 Taupe League
OPI Perú – Seven Wonders of OPI
butter LONDON Patent Shine 10X Nail Lacquer English Lavender
Rimmel 60 Seconds Super-Shine Nail Polish – Mermaid Fun
Nailberry L’Oxygene Nail Lacquer Serenity
Naj Oleari – 16 Lilac
Giorgio Armani Nail Lacquer

Foto: Notino, Look Fantastic, Douglas

2