Najpopularniji lakovi za nokte koje ovog ljeta obožavaju poznate dame

@mytownhouseuk

Svake sezone svjedočimo novim trendovima manikuri, a ljeto je poznato kao godišnje doba u kojem se beauty granice posebno pomiču i dobrodošla je igra bojama, uzorcima i motivima. Bez obzira na to radite li manikuru u kućnoj radinosti ili odlazite na manikuru u kozmetički salon, uvijek je sladak izbor razmišljati o novoj boji. Kad smo god izbora boje laka, čini nam se kako postoje dva tipa žene. S jedne strane, tu su žene koje znaju koju će boju odabrati već i prije nego što su ušle u kozmetički salon. Naravno, drugu skupinu čine one dame koje mogu sate i sate provest u traženju nove boje, osobito ako je riječ o trajnom laku koji će na noktima biti sigurno desetak dana. Bez obzira na to idete li na more ili ostajete u gradu, vjerujemo kako će ljeto na noktima biti razigrano i veselo, a ako nemate inspiracije, možete je potražiti u celebrity sferi.

Od klasičnih nude tonova do upečatljivih neonskih nijansi

Poznate nail artistice koje su zadužene za manikure brojnih poznatih dama otkrile su koje nijanse biraju klijentice s A-liste. Mazz Hana, Nail artistica zadužena za manikure zvijezda poput Julije Roberts, Kaley Cuoco, Jennifer Lawrence i Emme Roberts kaže kako lakovi za nokte koji imaju shimmery efekt odlično izgledaju s preplanulom puti te su odlična alternativa tradicionalnim nude nijansama. S druge strane, tu su neonske nijanse. Neonski trend jedan je od najvećih mikro-trendova ove sezone, a iz ormarase preselio na nokte. Odličan je za ljetne dane, bez obzira na to nosite li ga samostalno ili kao detalj, a poseban je hit onaj u žutoj boji. Klasičarke će biti zadovoljne jer je i jednostavna, neutralna boja pijeska veliki hit.

Cienna Rose Let it Snow
Orly Nail Polish – Glowstick 
Oribe The Lacquer High Shine Nail Polish – The Nude

Mar y Soul zadužena je, između ostalog, za manikure Gigi Hadid, Kendall Jenner, Ashley Graham, Lady Gage i Joan Smalls, a kaže kako njezine klijentice biraju ili svijetle ili jarke boje koji imaju primjesu neonskih tonova. Kao omiljen izbor izdvojila je vibrantnu ružičastu, a dobiva i puno zahtjeva za mat finish, kao i za neonske boje. Savjetuje klasičnu crvenu zamijeniti jarkom narančastom, a veliki je hit i ljubičasta boja koja je idealna za tople ljetne mjesece.

lak za nokte
Essie Nail Lacquer – Claim to Flame
lak za nokte
Essie Nail Lacquer – Full Swing
lak za nokte
Essie Nail Lacquer – Soles on Fire
lak za nokte
Essie Nail Lacquer – Strike a Rose
lak za nokte
Essie Nail Lacquer – Tangoed in Love

Whitney Gibson, nail artistica zadužena za manikure dama poput Salme Hayek i Dove Cameron ima malo drugačija iskustva pa kaže da njezine klijentice vole prekrasne nude nijanse, među kojima se posebno izdvajaju nijanse s Essie i OPI potpisom. Riječ je o jednostavnim i neutralnim nijansama koje će na noktima izgledati prirodno, a prigodne su za svaku situaciju.

lak za nokte
Essie Nail Polish – Hi Maintenance
lak za nokte
OPI Nail Polish – Samoan Sand

Foto: Instagram (@mytownhouseuk), Orly Beauty, Net a Porter, Essie, OPI

1