Čarobni napitak za njegu kože iznutra, mladoliki izgled te jačanje kose i noktiju

Ako još uvijek niste čuli za Kolagen shot, sad je krajnje vrijeme da upoznate ovaj čarobni napitak. Riječ je o novom, super koncentriranom anti-aging dodatku prehrani, odnosno ribljem kolagenu s dodatkom MSM-a, vitamina C, cinka, hijaluronske kiseline, vitamina B6, E i biotina. Proizvod se uspješno lansirao na tržište, a širi se i izvan granica Lijepe naše, što potvrđuju i povratne informacije na njihovom Instagram profilu @gainaturelle_hrvatska koji govore o kvaliteti tog proizvoda. Ovaj dodatak prehrani dolazi u tekućem obliku, a dokazano je kako u takvom obliku proizvodi imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama.

Pozitivan učinak na kosu, kožu i nokte, ali i kosti, hrskavicu…

Kolagen shot je više od beauty proizvoda jer ne djeluje samo na kosu, kožu i nokte nego pomaže i kostima, hrskavici i raznim alergijama. U jednoj dozi shota, osim ribljeg kolagena, nalazi se i MSM kojeg još nazivaju i mineralom ljepote. Riječ je o organskom sumporu koje tijelo apsorbira i upotrijebi za normalno djelovanje brojnih procesta u tijelu. Sumpor se, naime, nalazi praktički u svakoj našoj stanici i omogućava produkciju kolagena i keratina koji su jako bitno za očuvanje mladog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju. Da bi se MSM apsorbirao u tijelo, potreban mu je vitamin C pa se u jednoj doazi Kolagen shota nalazi i dnevna preporučena količina vitamina C.

Ove godine imaju i jedan novitet – lansirali su, naime, i prirodnu kremu na bazi smilja i hijalurona pod imenom Hyaluron Face Cream. Još jedan novitet je ShotCa. Proizvod sadrži vitamin D, K i kalcij. Ti su sastojci bitni za očuvanje jakih i zdravih i kostiju. Više informacije možete pronaći na njihovim društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku.

Foto: PR

3