Kako stati na kraj uraslim dlačicama?

Kao da dlačice same po sebi već nisu dovoljan problem koji stoji na putu ženskoj ljepoti, nerijetko se suočavamo i s uraslim dlačicama i u tim trenucima san o mekim, glatkim i sjajnim nogama čini se prilično dalek. Ako i vi muku mučite s njima, vrijeme je da saznate zašto one nastaju, ali i kako ih efikasno možete riješiti – zauvijek!

S uraslim dlačicama najčešće se susrećemo nakon konvencionalnih metoda brijanja/depilacije, a njima smatramo brijanje britvicom, depilaciju voskom, depilaciju epilatorom i svaku drugu metodu kod koje dolazi do pucanja dlačica. One urastaju kada oštri vrh dlake počne rasti unatrag prema koži, odnosno oko folikule dlačice, a osim što je dlačica u tim situacijama vidno ‘zarobljena’, to sa sobom nosi niz estetskih, ali i zdravstvenih smetnji. I to utoliko što područje na kojem je urasla dlačica postaje vidno tamnije, dolazi do crvenila, iritacije i svrbeža, a u nekim, najgorim situacijama i do otečenosti i gnojenja mjesta urastanja dlačice.

Kako stati na kraj neugodnom urastanju dlačica? Često se piše o konvencionalnim metodama kao što su redoviti piling kože, njega proizvodima koji umiruju, hidratiziraju i omekšavaju kožu nakon depilacije, brijanje jednokratnim britvicama koje je doista jednokratno i biranje dobrih pjena za brijanje, no želite li 100% uspješne i trajne rezultate, vrijeme je da razmislite o metodi laserskog uklanjanja dlačica, jer ona će vam jedina dati jasno vidljiv i dugotrajan efekt. Znaju to i klijentice, ali i klijenti zagrebačkog Beauty centra Bambina, čija je omiljena javna tajna depilacija revolucionarnim SPA SHR uređajem, koja se popularno zove ‘trajna depilacija za cijeli život’.

Trajno rješenje uraslih dlačica

Trajna depilacija u Beauty centru Bambina

Kako bi doista izašla u susret svim dosad teško ostvarivim željama svojih klijentica, Bambina je u svoju ponudu uvrstila ovaj moderan i sofisticiran uređaj za uklanjanje dlačica, uz koji je moguće uzeti tretman jednom i nikad više. On uklanja dlačice pulsnim svjetlom, istovremeno rješavajući probleme svakodnevnog brijanja, urastanja dlačica i upala korijena dlake, koji muče brojne žene i stoje na putu do prekrasne i glatke kože.

SPA SHR depilacija pritom je bolja od ostalih jer je potpuno bezbolna i nakon tretmana neka nikakvih tragova na koži, crvenila ili iritacije. Riječ je o jedinom laseru koji prepoznaje čak i svijetlu dlaku, pa na ovaj tretman mogu doći žene (i muškarci) svih tonova dlačica ili tonova kože, a SPA SHR depilaciju napraviti možete i ljeti, jer izlaganje suncu ne smeta. Nakon tretmana, vrijeme je da se pozdravite s uraslim dlačicama, i to trajno, bez potrebe za održavanjem – koža postaje potpuno čista, baš poput bebine.

Sve o ovoj revolucionarnoj metodi trajne depilacije saznati možete u Beauty centru Bambina, koji će vam pomoći riješiti se suvišnih dlačica, pa tako i onih problematičnih – uraslih. Posjetite njihovu web stranicu za više informacija, Facebook ili Instagram profil.

 

Foto: Beauty centar Bambina, Unsplash

0