Kako pronaći mjeru pri korištenju filera? Otkrila nam je poznata doktorica koju vole brojne Hrvatice

Mila Elegović

Jučerašnje ugodno druženje u popularnom zagrebačkom restoranu Tekka okupilo je novinare i ljubitelje estetike, ali i neka dobro nam poznata lica.

Povod okupljanja bilo je preseljenje Murad Beauty Medical Centra, uglednog zagrebačkog medicinsko kozmetičkog centra na novu lokaciju u samom srcu grada, u Gajevu ulicu, kao i predstavljanje posebne blagdanske ponude.

Oaza ljepote i znanja

Ovo je jedinstveno mjesto već godinama jedna od omiljenih adresa poznatih i nepoznatih Zagrepčanki željnih medicinskih i beauty tretmana lica i tijela. Dame svih dobi te tipova i potreba kože s potpunim se povjerenjem prepuštaju u ruke stručnog tima pod vodstvom dr. Haine Peto Radiković, estetske liječnice i velike zaljubljenice u njegu kože.

Kao veliki medicinski erudit, ova je predana liječnica prvi Medicinsko kozmetički centar Murad otvorila još 2001., a danas, nakon punih 18 godina, ova je oaza ljepote i znanja poznata i izvan granica Hrvatske.

Murad druženje u zagrebačkom restoranu Tekka

Svjetski trendovi u Zagrebu

Tijekom bogate karijere dr. Peto Radiković sudjelovala je na nebrojenim stručnim i znanstvenim edukacijama koje su joj omogućile da neprestano nadograđuje znanje, ali i prati inovacije u polju estetike – zato je prošla put od Bologne, Geneve, Milana, pa sve do Los Angelesa, a sve kako bi najnovije svjetske trendove mogla ponuditi i u Zagrebu.

S obzirom na to da je riječ o vrhunskoj stručnjakinji za trenutno najpopularnije anti-age tretmane – one hijaluronskim filerima, ne čudi činjenica da ova liječnica naglasak stavlja upravo na edukaciju, ali i vrhunske materijale, bez kojih – tvrdi – nema kvalitetnih rezultata.

Danas slovi za jednu od najeduciranijih liječnica za apliciranje filera u Hrvatskoj, a nakon isprobavanja gotovo svih filera na tržištu, vratila se filerima brenda Restylane – a o rezultatima najviše svjedoče njene zadovoljne pacijentice.

Za prirodne i skladne rezultate presudna je stručnost, ali i korišteni materijal

„Iznimno je važno odabrati najkvalitetniji materijal, ali i prilagoditi postupak pomlađivanja svakom licu. Restylane fileri osmišljeni su kako bi svakoj pacijentici mogli pomoći u održavanju svježine, ublažavanju znakova starenja  i obnavljanju kože, a ključno je u svakom trenu zadržati fokus na suptilnim, prirodnim i skladnim rezultatima“, izjavila je doktorica pred okupljenim novinarima te poznavateljima i ljubiteljima estetskih i beauty trendova.

Dr. Haina Peto Radiković i Mila Elegović

U ugodnoj atmosferi uzvanici su mogli dobiti savjete o pomlađivanju od dr. Peto Radiković, ali i čuti iskustva zagrebačke glumice Mile Elegović koja je s okupljenima podijelila tajnu svog mladolikog izgleda.

Naime, poznata je glumica već 15 godina klijentica dr. Haine Peto Radiković, a povjerenje joj je poklonila upravo zbog personaliziranog pristupa i posvećenosti svakom pacijentu.

Mila iskreno – kako je započela njena priča s filerima?

Iako danas poznate dame sve češće i otvorenije razgovaraju o estetskim tretmanima, Mila nas je otvorenošću jednostavno – osvojila, priznavši što ju je ponukalo da se prvi put odluči na filere i kako je njena anti-age priča zapravo započela.

„Prvi sam se put odlučila na pomlađivanje filerima hijaluronske kiseline za vrijeme snimanja serije ‘Bitange i princeze’, nakon što sam na kameri uočila kako imam duboku boru na čelu, koju uživo nisam primjećivala“, otkrila je glumica, dodavši kako je s godinama rezultate samo nastavila održavati kod dr. Peto Radiković.

„Cilj mi nikako nije promijeniti fizionomiju i utjecati na crte lica, već jednostavno što duže zadržati mladolikost i spriječiti produbljivanje znakova starenja“, dodala je Mila.

Kao javna osoba i još važnije – glumica, uvijek vodi računa o tome da rezultati budu iznimno prirodni jer drastična promjena izgleda jednostavno ne ide uz glumačku profesiju. Ipak, s godinama je uočila i da joj se opustio srednji dio lica, a oko odabira liječnika nije morala niti razmišljati.

Iskusna liječnica Restylane filerima suptilno je podigla sredinu Milinog lica, što je rezultiralo prirodnim lifting efektom čitavog lica.

Dr. Haina Peto Radiković i Mila Elegović

Želite usne poput Milinih? U prosincu vam se pruža idealna prilika

Kad su usne u pitanju, Mila sa smiješkom govori kako i njihovu senzualnost i ženstvenost može zahvaliti omiljenoj doktorici i renomiranom brendu filera. Dok se za usne odlučila za specijalizirani proizvod Restylane Kysse, svježinu ostatka lica održava različitim gustoćama Restylane filera, ovisno o regiji i potrebama kože.

Ako i vi već dugo razmišljate o osvježenju lica, uklanjanju sitnih znakova starenja i umora ili pak popunjavanju usnica, prosinac je idealno vrijeme – u Murad centru svi tretmani Restylane proizvodima od 9. do 28. prosinca dostupni su po akcijskim cijenama, s čak 20% popusta.

Foto: PR

0