Journal Summer Giveaway: Zeotex proizvodi sa snažnim detoksikacijskim djelovanjem

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZEOTEX (@zeotex_detox)

Zeotex je brend vrhunskih 100% prirodnih proizvoda najčišćeg minerala zeolita koji upija toksine i čuva zdravlje cijele obitelji.

Snažnim detoksikacijskim djelovanjem Zeotex zeolit štiti od toksina i štetnih tvari iz okoline koje svakodnevno ostavljaju posljedice na naš organizam.

Aktivne čestice Zeotex zeolita djeluju kao magnet te svojim negativnim ionskim nabojem privlače pozitivno nabijene toksine i štetne tvari.

U ponudi je niz proizvoda koji pokrivaju gotovo svako područje naših života; od onih za kožu i kosu pa sve do onih za detoksikaciju hrane te zaštitu djece i kućnih ljubimaca.

Kako bismo vas pobliže upoznati s učinkovitošću ovih proizvoda, zajedno sa Zeotexom organiziramo giveaway, u sklopu kojeg imate priliku osvojiti dva sjajna proizvoda: ZEOTEX, premium ultra fini mikronizirani zeolit i ZEOTEX DERM, kremu za njegu problematične kože.

ZEOTEX, premium ultra fini mikronizirani zeolit

ZEOTEX je 100% prirodan proizvod, a sastoji se od zeolita, detox minerala vulkanskog podrijetla kojeg često nazivaju i „čarobni mineral“ 21. stoljeća. Zeolit svojim snažnim detoksikacijskim djelovanjem štiti nas od toksina i štetnih tvari iz okoline koje svakodnevno ostavljaju posljedice na naš organizam.

Posebnost zeolita krije se u njegovom blagotvornom učinku, širokom spektru primjene, a pravu čaroliju postiže svojim izvanrednim rezultatima. Siguran je za djecu i odrasle, a može se koristiti za detox i njegu kože, kose i vlasišta; održavanje dentalne higijene; kao zdrav dodatak kupkama, kao i za detox voća i povrća od ostataka pesticida i ostalih štetnih tvari. Pravi je čuvar svakog kućanstva, a njegovi blagotvorni učinci sežu u svako područje primjene!

ZEOTEX DERM, krema za njegu problematične kože

Zeotex Derm krema može se pohvaliti revolucionarnom formulom za njegu lica, u potpunosti je prirodna i sigurna za svaki tip kože. Najvažnije komponente su zeolit – učinkovit čistač kože koji revitalizira i regenerira kožu i elementarno srebro – zaštitnik kože s antimikrobnim i protuupalnim svojstvima. Njihova kombinacija sprječava pojavu novih kožnih problema, a postojeće olakšava. Blagodatno djeluje na suhu i nadraženu kožu koju hidratizira, omekšava i smiruje. Podupire sposobnost obnavljanja kože te popravlja strukturu kože, čime je izgled kože poboljšan i svjež. Krema sadrži ceramide koji sprečavaju suhoću, a potiču regeneraciju, elastičnost i otpornost kože. Zeotex Derm potpomaže razne dermatološke tretmane (dermatitis, seboreja, psorijaza, rosacea, akne, suhoća kože).

Za odrasle i djecu. BEZ parabena, kortikosteroida i štetnih konzervansa! Dermatološki ispitano.

Journal x Zeotex giveaway

U suradnji s brendom Zeotex, jednog sretnika nagrađujemo s poklon paketom koji uključuje dva gore navedena proizvoda.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @zeotex_detox Instagram profil
  3. Komentirati s kojim prijateljem biste voljeli zajedno isprobati Zeotex proizvode

*Darivanje postaje aktivno na Journal.hr Instagram profilu večeras u 20 sati!

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do petka, 23. srpnja u 20 sati, a nakon toga ćemo izabrati dobitnika. Sretno!

Foto: Zeotex

0