Beauty talk Jelene Veljače i Ive Radić

U doba izolacije i socijalne distance, ove si dane pokušavamo razvedriti na razne načine, a posebno popularnom metodom pokazali su se Instagram Live razgovori poznatih, u kojima publika svaku večer uživa, informira se o korisnim stvarima ili se jednostavno jako dobro zabavlja. Instagram Live razgovor odlučile su snimiti i dvije najbolje prijateljice, Jelena Veljača i Iva Radić, koje su uslijed niza okolnosti, izolacije, ali i nesretnog potresa u Zagrebu, u ovom periodu također postale i sustanarke.

Baš zato odlučile su okupiti svoju publiku i približiti zainteresiranima uvid u to kako u pandemiji izgleda zajednički život dvije mame s četvero djece, kakve sve izazove on donosi (na dnevnoj bazi, a ponekad i iz sata u sat!), kojih se beauty rituala ne odriču čak ni sada kada po svemu sudeći imaju manje vremena no ikad, te što općenito misle o tabuima koji se vežu uz žensku ljepotu u današnje vrijeme.

Iva i Jelena #bezdlakenajeziku

Njihov #bezdlakenajeziku razgovor dotaknuo se brojnih aktualnih momenata s kojima se sve mi tako lako možemo identificirati, jer smo ih i same iskusile na svojoj koži posljednjih tjedana i mjeseci, počevši od stvarnih životnih problema poput brige za svoje najmlađe i straha za krov nad glavom pa sve do svakodnevice koja je preko noći toliko promijenila svoje naličje, da danas doista živimo neke nove i nimalo tipične živote.

Stvari koje su nam još donedavno bile normalne kao dobar dan, sada su izazov, a znatno se promijenila i cijela naša beauty rutina. U trenucima kada su odlasci kod frizera, kozmetičara, manikerke ili pedikerke postali nemoguća misija, ponovno smo se počele upoznavati s činjenicom koliko toga za sebe doista možemo napraviti same i vrlo lako se dosjetile svakoj svojoj (beauty) nevolji.

Danas s najboljim frendicama pretresamo teme kako same možemo ukloniti neželjene dlačice, skinuti trajni lak, napraviti pedikuru ili pak besprijekornu fen frizuru, te skoro da i nema više toga što nam je tabu na temu ženske ljepote.

O ženskoj snazi koju su samo još dodatno ojačale u vrijeme izolacije, kao i beauty tabuima današnjice, u svom #bezdlakenajeziku razgovoru debatirale su i Iva i Jelena. Iako različite u karakterima, složile su se u jednom, a to je da u modernom vremenu nema više mjesta za tabue i da bi se u javnom prostoru trebalo slobodno i bez zadrške govoriti o ženskim temama, koje između ostalog uključuju i uljepšavanje. Jer rituali ljepote su ti koji, između ostalog, pridonose jačanju našeg uma i duha, a odličan je i ovaj osjećaj u doba izolacije kada nešto napravimo same za sebe i podijelimo svoje najbolje beauty trikove sa svojim frendicama.

Kako im je Philips Lumea Prestige olakšala život

Ivi i Jeleni diskusije na teme poput menstruacije ili epilacije svakako nisu strane, pa smo tako u njihovom razgovoru #bezdlakenajeziku imale priliku čuti i kako se ovih dana hvataju u koštac s neželjenim dlačicama. Da ne brinu o dlačicama, pobrinula se Philips Lumea Prestige, profesionalna IPL tehnologija koja je stvorena upravo za upotrebu kod kuće. Lumea je u ženskim životima trenutno potrebnija no ikad, a dugotrajno uklanjanje dlačica garantira time što djeluje na korijen dlačice i uspavljuje njen rast.

Nasmijale smo se činjenici da Iva i Jelena svoje Lumea Prestige uređaje koriste čim uhvate priliku, što u zajedničkom suživotu s četvero djece sigurno nije lagan pothvat, no mogu se osloniti na činjenicu da je uklanjanje dlačica s Lumeom zbilja brzo i bezbolno.

Jedinstvene i po svojim pigmentima, jer Iva je tamnoputa brineta, a Jelena plavuša aristokratske puti, najbolje prijateljice otkrile su nam kako Lumea uspješno riješava problem i tamnih i svjetlijih dlačica, onih koje lako urastaju, kao i onih koje brzo i gusto rastu. Osim toga, Lumea se pokazala idealnim rješenjem u njihovoj svakodnevici i zbog svojih 4 jedinstveno zaobljenih nastavaka, zahvaljujući kojima su mogle reći ‘bye bye’ čak i dlačicama na licu, pazuhu i bikini zoni.

Više nema toga što ne možemo kod kuće

“Kada se navikneš na jedan lifestyle u kojem na brzom biranju imaš frizera i kozmetičara, odjednom se nađeš u situaciji poput ove, da se moraš snaći kako god znaš. Posljednjih tjedana sve vezano uz ljepotu smo pokušavale same, i osim prijateljica s dobrim savjetima, u pomoć je uskočila i Lumea. Moram priznati da se sada, kada dlačice mogu riješiti sama, osjećam još malo moćnije i razmišljam o tome kako ni ne moram više ići u salon, jer imam ovu super spravicu kod kuće”, zaključila je Jelena.

Philips Lumea Prestige BRI956 uređaj, model kojeg imaju i koriste Jelena Veljača i Iva Radić, možete potražiti u Elipsu i uživati do 6 mjeseci glatke kože bez dlačica.

Foto: Philips

0