Ovaj serum dubinski hrani ‘žednu’ kožu lica nakon plaže

Beauty entuzijastice toliko vole hijaluronsku kiselinu da se bočice seruma i krema troše svjetlosnom brzinom. Za to postoji dobar razlog – naša koža prirodno gubi hijaluronsku kiselinu, a time i elastičnost, kako starimo, ali nanošenje kiseline natrag na kožu pomaže joj da ostane glatka i čvrsta kako vrijeme prolazi. No, unatoč tome što su isprobale razne verzije proizvoda s ovim kultnim sastojkom, nijedna formula nije ih oduševila kao Versed Skin Hydration Station Booster.

Hydration Station Booster možete i dodati u svoju SPF kremu ili puder

Što je bolje od jedne vrste hijaluronske kiseline? Dvije! To je ono što ćete pronaći u Versed Skin Hydration Station Boosteru. Ovaj serum sadrži hidroliziranu hijaluronsku kiselinu i natrijev hijaluronat (natrijevu sol hijaluronske kiseline), koji zajedno prodiru kroz površinu kože kako bi zagladili fine linije i bore te umirili suhu kožu. Ovo nije običan serum s hijaluronskom kiselinom. On ima sposobnosti boostera, što znači da ga možete pomiješati sa svojim omiljenim serumima, kremama, pa čak i puderom i kremom za sunčanje, kako biste koži pružili dodatnu dozu hidratacije.

Recenzije ovog proizvoda samo potvrđuju da se radi o nečemu što ne biste htjeti propustiti. Nekoliko je ljudi izjavilo da je on kao “čaša vode” za njihovu isušenu kožu jer joj pruža prirodno sjajan izgled. Ovaj serum bez težine, kreirao je brend koji je pravi game changer. Versed se može pohvaliti mnoštvom sastojaka heroja, kao i zalaganjem dobro informiran beauty režim. Omiljen je brojnim beauty entuzijasticama diljem svijeta, a k tome je i veganski, clean i cruelty-free. Zalaže se za to da svaki proizvod bude siguran koliko i učinkovit. Versed je spreman pomoći svakome kome je potrebno ozbiljno pojačanje za njegu kože.

Versed Skin Hydration Station Booster možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

0