Domaći brend ruši sve predrasude i kreira skincare proizvode koje mogu koristiti svi!

Dr. Vivian's

Kako biste izvukli maksimum iz svoje rutine za njegu kože, prvo bi bilo dobro da razumijete koji proizvodi najbolje ciljaju vaše specifične potrebe. Nekoć smo mislili da svačija koža zahtijeva drugačiju vrstu njege jer neće svaki proizvod jednako djelovati kod svakoga. No, postoje neki proizvodi kojima se uvijek iznova okrećemo bez obzira na to koji tip kože imamo. Dr. Vivian’s je brend s hrvatskim potpisom koji je odlučio srušiti sve predrasude koje kažu da je nemoguće kreirati proizvode koje mogu koristiti svi. Više nećete morati toliko brinuti o potrebama svoje kože sa svakom promjenom godišnjeg doba, kao ni mijenjati svoju kremu s godinama jer Dr. Vivian’s ima sve što je vašoj koži potrebno za to da bude zdrava, lijepa i blistava, a to su prepoznale i brojne hrvatske poznate dame.

Dr. Vivian's

Moguće je kreirati proizvode koji odgovaraju svima!

Dr. med. dent. Vivian Jurković poznata je hrvatska liječnica koja je svojim dugogodišnjim aktivnostima na polju estetike otkrila da pacijenti vrlo često ne znaju pravilno voditi brigu o koži svog lica te koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože. Svi smo se barem jednom našli u toj situaciji da koristimo jednu kremu, a istovremeno nastavljamo tražiti drugu, u nadi da će nam ona uistinu pomoći u rješavanju određenog problema s kožom. No, često zapravo ne postignemo ništa. Upravo zato je dr. med. dent. Vivian Jurković odlučila razviti univerzalne proizvode, prikladne za sve tipove kože. Tako je nastao njezin hit proizvod, Dr. Vivian’s Anti Aging Serum, a uz to kreirala je i Dr. Vivian’s Multivitamin Cream te Dr. Vivian’s Cleansing Mousse.

Dr. Vivian's

U potrazi ste za savršenom rutinom za njegu lica?

S Dr. Vivian’s proizvodima uistinu ne možete pogriješiti jer su namijenjeni svim tipovima kože. Oni sadrže sve što je vašoj koži potrebno, a vaša skincare rutina više nikad neće morati biti duža od 3 koraka i neće vam trebati više od pet minuta da prođete kroz nju. To je u današnje ubrzano vrijeme upravo ono što nam treba. Za prvi korak tu je blaga pjena za čišćenje lica, potom se nanosi anti-aging serum s visokim udjelom hijalurona te multivitaminska krema koja hidratizira i hrani kožu lica. Svi Dr. Vivian’s proizvodi su cruelty-free i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, stoga ih bez straha mogu koristiti i vegani te ljubitelji životinja.

Dr. Vivian’s Cleansing Mousse

Čista koža je baza za zdrav i njegovan izgled i upravo zato svaka skincare rutina mora početi s čišćenjem lica. Bez adekvatnog čišćenja na našoj se koži nakuplja prljavština, bakterije i druge nečistoće koje sprječavaju prodor aktivnih sastojaka do dubljih slojeva kože. Tako je nastao Dr.Vivian’s Cleansing Mousse, blaga pjena koja je idealna za dubinsko čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Ona učinkovito uklanja nečistoće, masnoću i make up, zadržavajući kožu mekom i glatkom.

Dr. Vivian's

OligoMousse je mousse s teksturom poput oblaka, a izrađen je od oligo-elemenata i morske vode. Oni se, zahvaljujući specifičnoj pumpici, iz tekuće otopine trenutno pretvaraju u osvježavajući i baršunasto nježan bijeli mousse. Mogu ga koristiti svi koji vole brzo, ali učinkovito, lagano i hidratantno, ali istovremeno i dubinsko čišćenje kože.

Dr. Vivian's

Dr. Vivian’s Anti Aging Serum

Ovaj hit serum mogu koristiti osobe svih dobnih skupina i može se bez problema kombinirati s drugim proizvodima u svačijoj skincare rutini. On sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, stoga ima snažnu hidratantnu moć. Dr. Vivian’s Anti Aging Serum pruža licu bogatu dozu hidratacije i stvara visokoelastični film s efektom „anti-zagađenja“ koji stvara zaštitnu barijeru kože.

Dr. Vivian's

Hijaluronska kiselina je dragocjena molekula koja se prirodno pojavljuje u našoj koži, a kada se njezina razina smanji, dolazi do znakova starenja. Ultra hidratantni kozmetički pojačivač s hijaluronskom kiselinom osmišljen je kako bi pomogao vratiti optimalnu hidrataciju vašem licu, vratu i dekolteu. Uz to, Dr. Vivian’s Anti Aging Serum koži daje čvrstoću i elastičnost te ju štiti od slobodnih radikala i usporava pojavu vidljivih znakova starenja.

Dr. Vivian’s Multivitamin Cream

Dr. Vivian's

Dr. Vivian’s multivitaminska krema je krema koja će oduševiti svaki tip kože. Bogata je vitaminima, ekstraktom šipka, goji bobicama te u sebi ima čak tri vrste hijaluronske kiseline. Ekstrakt šipka je odličan za njegu lica jer je bogat antioksidacijskim flavonoidima te se koristi za njegu nadražene, iziritirane, kao i zrelije te oštećene kože. Zbog svojih umirujućih i obnavljajućih svojstava, ona stimulativno djeluje na stvaranje stanica kolagena. Idealna je za korištenje ujutro i navečer.

Dr. Vivian's

Dr. Vivian’s proizvode možete naručiti direktnom porukom na njihovom Instagram profilu, u svim boljim ljekarnama te putem web shopa, a proizvodi vam stižu kroz dva dana.

Foto: Dr. Vivian’s

0