Prava mala beauty oaza u srcu Zagreba u koju smo prošlog tjedna zavirile, uživale u masaži i pronašle božićne poklone

Kada je krajem prošle godine odjeknula vijest kako brend Jo Malone London stiže na hrvatsko tržište, jedva da smo mogle obuzdati svoje oduševljenje. Posljednjih godina i kod nas se napokon pojavljuju sjajni svjetski brendovi, a dolazak Jo Malonea zbilja je bio šlag na torti ionako uzbudljive godine kada je riječ o beauty vijestima koje su nam stizale sa svih strana.

Na službeno predstavljanje brenda u Hrvatskoj nismo morale dugo čekati, pa smo već na proljeće ove godine počele uživati u svemu što Jo Malone London nudi domaćoj publici. Za početak, otvoren je Jo Malone dućan u samom srcu Zagreba, a mjesec dana kasnije organiziran je i veliki Jo Malone party, koji je ujedno bio odlična prilika za upoznavanje s nekim od najpoznatijih parfema koji nose potpis ovog britanskog beauty brenda.

Zašto volimo brend Jo Malone London?

Gotovo da nema poznate osobe koja na polici u svojoj glamuroznoj kupaonici barem jednom u životu nije imala obožavane Jo Malone London mirise, koji su vojsku obožavateljica stekli ne samo među poznatima i slavnima, već i među brojnim drugim, rekli bismo anonimnim ženama. Beauty svijet osvojili su u ranim 90-ima i na spektakularan način ponovno oživjeli svijet kolonjskih voda, a sve to ne bi bilo moguće bez utemeljiteljice ovog parfemskog carstva Joanne Lesley Malone i današnjeg vodstva beauty diva Estée Lauder.

Njena kreativnost, strast prema mirisima i želja za eksperimentiranjem, rodile su neke kultne i esencijalno britanske parfemske klasike brenda Jo Malone London, koji su pakirani u vrlo prepoznatljive, staklene bočice po uzoru na one ljekarničke, s etiketama u kombinaciji kremasto-bijele i crne boje. Asortiman s vremenom više nije uključivao samo parfeme, već i mirisne svijeće, difuzore za dom i sve sitnice koje imaju veze s mirisima, a naš svakodnevni život čine boljim i ljepšim.

Jo Malone London beauty oaza u srcu Zagrebu

A da mirisi i mirisni proizvodi mogu bitno uljepšati vaš svakodnevni život, do znanja će vam dati već prvi posjet zagrebačkom dućanu Jo Malone London, koji se smjestio u samom srcu grada, na adresi Ilica 7, i ondje savršeno uklopio svojim profinjenim, a opet savršeno nenametljivim stilom. Mi smo ga posjetile prošlog tjedna i nakratko dobile osjećaj kao da se ni ne nalazimo u Hrvatskoj, jer je cijeli koncept trgovine uistinu nešto drugačije od svega što smo dosad imali prilike vidjeti na domaćoj beauty sceni.

Sami ulazak u dućan dat će vam do znanja da je riječ o pravoj maloj beauty oazi u kojoj će uživati skoro sva osjetila, a ljubazno osoblje pobrinut će se za to da se ovdje osjećate baš kao kod kuće. Iako je Jo Malone London jedan uistinu elegantan i profinjen britanski brend, ovdje baš ništa ne odaje dojam pretencioznosti, već upravo suprotno. Sve usluge podređene su tome da se odmah po ulasku u dućan relaksirate, zaboravite na gradsku vrevu od koje vas dijele samo jedna vrata i u miru isprobavate mirisna čuda s Jo Malone London potpisom.

Pokloni koji se pamte

Osim što ćete kući možda otići s novim omiljenim parfemom (mogle bi vas iznenaditi čak i pristupačne cijene mirisa), u zagrebačkoj Jo Malone trgovini možete izabrati i božićni poklon za blisku osobu, za koji vjerujemo da će se pamtiti, jer baš svaki dar zamotan je do savršenstva od strane ljubaznog Jo Malone osoblja.

Naposljetku, možda vam je loš dan… Možda ni nemate namjeru ili želju shoppingirati, no jako vam je potrebna relaksacija i neki pozitivan doživljaj u inače tmurnom danu. Recimo samo da je dovoljno navratiti u zagrebački Jo Malone London dućan i ondje prepustiti svoje ruke – rukama stručnjaka. Ovdje ćete, bez ikakve obaveze da odradite shopping, moći isprobati besplatne usluge koje brend pruža po cijelom svijetu, pa tako i u Zagrebu.

Hand & Arm Massage u znaku neodoljivih Jo Malone London mirisa

Mi smo isprobale Hand & Arm Massage i u potpunosti se opustile nakon ludog radnog dana. Riječ je o masaži prstiju i ruku, i to mirisnim Jo Malone proizvodima, pa u samoj masaži uživaju brojna osjetila. Mirisni proizvodi koji se pritom koriste skladno se kombiniraju i otkrivaju najveću posebnost Jo Malone parfema, a to je da se mogu slojevito nanositi i u kombinaciji stvarati mirise baš po vašoj mjeri. Jo Malone London to naziva
Fragrance Combining i u sklopu masaže također će vas educirati što se najbolje spaja s čime, kako redoslijed nanošenja parfema i mirisnih proizvoda može utjecati na finalni dojam mirisnih nota na koži i još mnogo zanimljivosti koje možda uopće niste znali o parfemima. Tretman traje 20-ak minuta, a iz brenda nam otkrivaju kako nude i seansu za mladenke, u sklopu koje im pomažu pronaći savršeni parfem/miris s kojim će se na svoj vjenčani dan osjećati najbolje moguće u svojoj koži.

Jo Malone London dućan posjetiti možete u Ilici 7, a ondje vas očekuju i prigodni pokloni iz limitirane božićne kolekcije koja je upravo stigla u prodaju.

Foto: Jo Malone London

1