Jeste li čuli za Function of Beauty proizvode za kosu koji se u potpunosti prilagođavaju vama?

Na planeti postoji više od osam milijardi glava. To je zaista puno kose i puno različitih vrsta kose, a ispod te kose su ljudi različitih raspoloženja, stilova života i ciljeva za svoju kosu. Osnivači brenda Function of Beauty složili su se da je potrebno više od jedne ili dvije formule da bi mogli ugoditi svim tim jedinstvenim pojedincima. Izbacili su stare pristupe i stare proizvode – proizvode koji mirišu isto, izgledaju isto i napravljeni su za iste ljude, s istim ciljevima na umu.

Kad se radi o Function of Beauty proizvodima za njegu kose, sami možete odlučiti što će sve ući u vašu formulu, a što ne. Također, sami odlučujete kalav rezultat želite postići. Poželite li osloboditi svoje kovrče ili pak radije imati ravnu i glatku kosu, oni su tu da osmisle formulu samo za vas. Imaju mogućnost stvoriti više od 54 trilijuna jedinstvenih formulacija. Oni nisu beauty influenceri i blogeri, ali ni ne trebaju biti kad se radi o vama i vašoj kosi.

Kako to funkcionira?

Isprva kad dođete na njihovu web stranicu, tamo možete riješiti kviz u kojem ćete s njima podijeliti neke detalje o svojoj kosi, a onda odabrati boju, miris i ime svoje jedinstvene formule. Kad se radi o mirisu, možete birati hoće li biti slab, srednje jak ili jak. U ponudi se nalaze miris breskve, ruže, eukaliptusa, kruške i trešnje. Slijedeći korak je obrada vaših odgovora kako bi utvrdili jedinstvenu mješavinu čistih sastojaka potrebnih za ispunjavanje vaših specifičnih potreba i ciljeva za kosu. U paketu dobijete i besplatne pumpice, naljepnice i personaliziranu karticu u kojoj vam je objašnjen vaš novi režim njege kose uz Function of Beauty proizvode.

Kako koristiti Function of Beauty proizvode?

Na vlažnu kosu nanesete 1-2 pumpice šampona i dobro umasirate. Isperete i ponovite postupak ako je potrebno. Nakon toga na kosu nanesete dovoljno regeneratora kako bi ravnomjerno prekrili kosu od sredine do njezinih krajeva. Ostavite ga da djeluje 1-2 minute prije nego što ga temeljito isperete.

Bez sulfata i cruelty free

Svi Function of Beauty proizvodi formulirani su bez sulfata, parabena, ftalata, mineralnih ulja ili glutena. Veganski su i cruelty free. Ako tako poželite, ovi šamponi i regeneratori mogu se izraditi i bez silikona, bez boja ili mirisa. U svojim formulacijama koriste više od 60 prirodnih sastojaka, a izrađuju ih u Americi. Dobra vijest je ta da ih dostavljaju i do Hrvatske. Cijena proizvoda varira ovisno o veličini pakiranja. Kreće se od 195 do 262 kune po šamponu. Ako poželite odmah naručiti i regenerator uz šampon, možete kupiti set za 338 kuna.

Međutim, ako vam naručivanje iz Amerike predstavlja gnjavažu, postoji i alternativa. Keune također nudi personaliziranu njegu za vašu kosu, kao i formulu bez sulfata i parabena.

Foto: Instagram, Function of Beauty

0