Parfemi koji će na koži biti postojani tijekom cijelog dana i u ljetnoj sezoni

@oljaryz

Parfem je jedan od onih proizvoda koji imaju jako osobnu liniju – miris nas nerijetko podsjeti na neku osobu, a on vrlo često govori o nečijem karakteru i stilu. Upravo iz tog razloga, bitno je prirodati veliku pozornost kod odabira mirisa koji će biti naš zaštitni znak, a pritom se treba pobrinuti i da on dugo traje na koži, odnosno da ne ishlapi. Bez obzira na to kakve mirisne note volite, prozračne, puderaste, snažne ili drvenaste, svima je bitno da one dugo traju i da taj miris bude postojan kroz cijeli dan, osobito u ljetnim danima. Naravno, tad treba imati na umu da mirisne note trebaju biti laganije i prozračnije, s obzirom na visoke temperature.

Mirisi koji se pamte

Da bi parfem bio dugotrajan na koži, nije uvijek nužno posegnuti za teškim mirisima, već se to može postići i s parfemima koji su stvoreni za ljetne dane te su sastavljeni od cvjetnih nota i puderastih tonova. Ako ste u potrazi za mirisom donosimo izbor od osam parfema, a barem jedan od njih mogao bi postati ljetna zvijezda na polici u spavaćoj sobi od koje se nećete odvajati u ljetnim danima, ali i onaj miris zbog kojeg će vas ljudi zaustavljati i pitati o kojem je parfemu riječ.

@wishwishwish

Bez obzira na to volite li klasiku, želite li isprobati nešto sasvim novo i drugačije, vjerujemo kako ćete u ovom suženom izboru odličnih parfema pronaći nešto za sebe.

Chanel Coco Mademoiselle parfemska voda za žene 100 ml
Lancôme La Vie Est Belle parfemska voda za žene 75 ml
Mugler Alien toaletna voda za žene 60 ml
Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche parfemska voda za žene 90 ml
Jo Malone Lime Basil & Mandarin kolonjska voda uniseks
Viktor & Rolf Flowerbomb parfemska voda za žene
Tom Ford Black Orchid parfemska voda za žene
Dior Miss Dior Blooming Bouquet toaletna voda za žene

Foto: Instagram, Notino

0