Najbolje drogerijske maskare za duge i uvinute trepavice bez grudica

Kad pomislite na drogerijske maskare, vjerojatno vam prva pada na pamet klasična Maybelline New York Great Lash maskara i njezino ružičasto-zeleno pakiranje. Ova maskara se barem jednom sigurno našla u svačijoj kozmetičkoj torbici. Međutim, to nije jedina nevjerojatno dobra opcija za nezaboravne trepavice, koja se nalazi u drogerijama.

Pune, lijepe trepavice najsigurniji su način za uokvirivanje vaših karakteristika. Bilo da više volite prirodni, blago uvinuti izgled ili bogati volumen i ekstremnu dužinu trepavica, drogerijske maskare mogu udovoljiti svim vašim kriterijima. Međutim, možda vam je teško odabrati među stotinama koje postoje na tržištu. Od starih klasika do novih i uzbudljivih formula, sve nude nešto drugačije, stoga je najbolje da prvo odlučite što vam je najvažnije, a zatim u skladu s tim suzite svoj izbor. U nastavku možete naći drogerijske maskare koje su na popisu naših favorita.

Maybelline

The Falsies Lash Lift

Maybelline je u osnovi brend koji treba tražiti ako poželite nevjerojatnu, povoljnu maskaru jer većina make up entuzijastica ima svoju omiljenu maskaru ovog brenda. Falsies Lash Lift maskara ostavlja dojam na svakoga tko ju isproba, a kako i ne bi sa svojim vlaknima koja vam daju izgled podignutih trepavica.

MaxFactor

2000 Calorie Curved Brush

Volumen i savršeno uvinute trepavice možete postići samo jednim proizvodom – 2000 Calorie Curved Brush maskarom. Sestra ikonične MaxFactor 2000 Calorie maskare stvara dramatične, voluminozne trepavice kakve ste oduvijek željeli. Uz nju vam nije potrebno uvijanje trepavica. Njezina četkica sa zakrivljenim vlaknima uvija vaše trepavice poput uvijača za dramatičan volumen. Ova inovativna formula omogućuje nadogradnju za savršeni look.

L’Oréal Paris

Bambi Eye maskara

Jeste li čuli za pogled poput Bambija? Smatrajte L’Oréalovu Bambi Eye maskaru idealnim prečacem upravo do takvog pogleda okruglih očiju. Dostupna je u crnoj i smeđoj boji, a obećava izdužene trepavice kako bi stvorila look većih i odmornih očiju koje će sve oboriti s nogu.

Maksimalnu dužinu i vrtoglavi volumen u samo jednom potezu postići ćete uz L’Oréal Paris Paradise Extatic maskaru. Vaše će se trepavice razdijeliti, naglasiti i pritom neće biti preopterećene. Čak i nakon nanošenja bit će lagane poput perca. Specijalno kreirana četkica u obliku pješčanog sata, jamči vam precizno nanošenje. Ova maskara sadrži ricinusovo ulje za elastične i njegovane trepavice te osigurava volumen već sa prvim slojem.

Rimmel

Wonder’Luxe Volume maskara

Rimmel Wonder’Luxe maskaru ne volimo samo zbog nevjerojatnog looka koji nam pruža, već i zbog osjećaja koji ostavlja iza sebe. Nikad nije presuha niti ljepljiva, a nanosi se u jednom glatkom potezu zahvaljujući uljima argana, marakuje, marule i kamelije.

Essence

What The Fake maskara

Uvijek se možete osloniti na Essence kako bi vam dao izgled umjetnih trepavica bez da zapravo morate nanositi lažne trepavice. Dramatičan pogled možete postići uz pomoć voluminoznih najlonskih vlakana ove maskare, i to po nevjerojatnoj cijeni.

Lash Princess False Lash Effect maskara

Maskara Essence Lash Princess False Lash efekt je viralna senzacija među drogerijskim maskarama. Nakon što je jedna korisnica Reddita podijelila fotografije prije i poslije korištenja ove maskare, obožavatelji šminke diljem Interneta su poludjeli za njom. Trepavice su joj se dramatično produžile do lažnih proporcija. Stoga je ova maskara već dugo među top drogerijskim favoritima.

Wet N Wild

Mega Volume maskara

Možda biste očekivali da će gusta formula Mega Volume maskare obilovati grudicama i da će ju biti teško nanositi, ali zahvaljujući četkici od spiralnih vlakana, njezin bogati crni pigment se ravnomjerno raspoređuje po vašim trepavicama. Sve što dobijete je volumen bez nepoželjnih nakupina. Ne morate se čak niti bojati nanijeti više slojeva za još glamurozniji look.

Foto: Instagram, Notino, Beauty Bay

0