Koliko se brinete u životu? Ova atrakcija u samom centru Zagreba to će vam i otkriti!

S vlastitim brigama susrećemo se gotovo svakodnevno; većima i manjima, sasvim bezazlenima i onim ozbiljnima… Brige nas okružuju na redovnoj bazi i pristupamo im na individualne načine. Neke brige će nas dočekati nespremne i potpuno izbaciti iz takta, a neke od njih ćemo prevladati i pobijediti kao od šale. No, znamo li koliko nas one doista opterećuju i koliko zapravo narušavaju kvalitetu našeg života?

Odgovor je vrlo vjerojatno – teško, a kako bismo ih ipak osvijestili u njihovom punom obujmu pobrinulo se Croatia osiguranje, koje je ovih dana u Zagrebu prezentiralo jednu posve genijalnu atrakciju, namijenjenu svim slučajnim i namjernim prolaznicima.

Riječ je o Brigometru, a kao što mu i samo ime govori, riječ je o prvom mjeraču zabrinutosti na ovim prostorima. Ako ga zamijetite na jednoj od 5 lokacija u samom centru Zagreba, slobodno mu priđite i možda ćete doznati nešto što uopće niste znali ili si možda niste htjeli ni priznati kada su u pitanju vaše ‘slatke, male brige’.

Kako Brigometar funkcionira?

Priče o brigama, problemima i zdravlju rijetko su kad zabavne i najčešće od njih bježimo, prepuštajući se životu u blaženom neznanju. No, što kada bi nam iste bile približene na mnogo ljudskiji i više prijateljski način? Upravo s tim ciljem osmišljen je Brigometar, koji istovremeno funkcionira i zabavno, i informativno, i edukativno.

Princip je jednostavan, pa Brigometar by Croatia osiguranje poziva prolaznike da mu priđu i izmjere razinu svog raspoloženja. Ova digitalna platforma koja koristi mood recognition tehnologiju prilično će precizno prepoznati koliko ste zabrinuti, a algoritam će analizom vašeg lica odrediti i točan postotak.

Ako vam Brigometar izmjeri visok stupanj zabrinutosti, zanimljivo, osvojit ćete nagradu, besplatni preventivni pregled u privatnoj poliklinici (za one zabrinute iznad 91 posto), a ako će izmjerena zabrinutost biti niska, mi bismo zaključili da je to već i više no zadovoljavajuća nagrada! Naravno, očekuju vas  i druge nagrade, poput hoodice Croatia osiguranja, šilterica i aluminijskih boca za vodu.

Uz Croatia osiguranje tako možete imati jednu brigu manje i još jednostavnije navigirati izazovima moderne svakodnevice.

Prevencija je pola zdravlja – neka vas na to podsjeti i Brigometar

Ukoliko ugovorite Croatia Dopunsko zdravstveno osiguranje do 31. listopada, besplatno dobivate jedan preventivni pregled za rano otkrivanje teških bolesti. Često kažemo ‘bolje spriječiti, nego liječiti’, a Croatia Dopunsko omogućuje vam da birate između ponuđenih pregleda s ciljem ranog otkrivanja teških bolesti poput melanoma, moždanog udara, raka debelog crijeva, raka pluća, raka dojke, raka prostate, raka testisa, raka vrata maternice i srčanog udara.

  • Uz Dopunsko Detekt klijent sve može obaviti jednostavno i brzo u privatnoj poliklinici – pogodnost je moguće iskoristiti do kraja prve godine osiguranja
  • Ova akcija za klijenta znači maksimalnu uštedu budući da pojedine pretrage vrijede više od same police – cijena mamografije, dermatoskopije ili UZV srca u pojedinim klinikama iznosi i 500 kn po pregledu; a kolonoskopski pregled i preko 1.000 kn.
  • Klijent ostvaruje pravo i na dodatnih 20% popusta na usluge u Croatia poliklinikama u Zagrebu, Koprivnici, Splitu i Puli
  • Pogodnost može iskoristiti klijent ili član njegove uže obitelji (supružnici, djeca i roditelji do 70 god)

I zato u sljedećoj šetnji gradom potražite Brigometar by Croatia osiguranje, izmjerite razinu zabrinutosti i na vrijeme se pobrinite za svoje zdravlje. Ako ga ne nađete, ne brinite! Posjetite www.crosig.hr, saznajte sve o benefitima dopunskog zdravstvenog i besplatnom preventivnom pregledu koji vas čeka do kraja mjeseca. 

Foto: Croatia osiguranje

0