5 beauty tretmana koje možete odraditi prije vjenčanja

Svaka mladenka na dan svog vjenčanja želi se osjećati odlično i izgledati predivno. Zato smo za vas, uz pomoć doktorice Elene Štimac iz Štimac centra dentalne medicine iz Zagreba, pripremili popis tretmana koji će istaknuti vašu ljepotu i pomoći vam da zablistate.

Izbjeljivanje zubi

Vaš osmijeh je jedan od najvažnijih detalja na dan vjenčanja. Samo se sjetite koliko ćete se fotografirati, a na fotografijama želite biti nasmiješeni. Nažalost, bijela haljina i žuti zubi nisu dobar par. Srećom, izbjeljivanje zoom lampom i gelom traje samo 45 minuta, potpuno je sigurno i bezbolno. Ako želite postići još bolje rezultate izbjeljivanja zubi, možete dobiti i udlage za izbjeljivanje koje se pune gelom. Različite metode se koriste kako biste postigli što bolje rezultate i zablistali na svojim fotografijama s vjenčanja.

Najbolje je izbijeliti zube tjedan dana prije vjenčanja.

Ljuskice za zube

Sve za vjenčanje je spremno, a vas muči otkrhnuti zub, napuknuta caklina, abrazija zuba, nepravilan oblik i položaj zuba, ili razmak između zubi? Onda trebate brzo rješenje koje će vam osigurati osmijeh hollywoodskih zvijezda. S obzirom na to da pokrivaju prednju površinu zuba i omogućuju kompletnu estetsku transformaciju osmijeha, razmislite o ljuskicama za zube. Ono što biste postigli nakon dugotrajnog nošenja aparatića, s ljuskicama ćete dobiti u samo 2 posjete.

Hijaluronski fileri

Mnoge mladenke se odlučuju za hijaluronske filere kako bi postigle prirodni izgled i istaknule svoju ljepotu. Hijaluronski dermalni fileri imaju odličan učinak na popunjavanje bora, omekšavanje grubih linija i kontura lica, oblikovanje usana, podizanje obraza, smanjivanje podočnjaka, povećanje usana i postizanje svježeg, mladenačkog i prirodnog izgleda kože lica.

Dok kolagen traje samo nekoliko mjeseci i mora se testirati prije prve primjene zbog utvrđivanja tolerancije pacijenta, hijaluronska kiselina se može injektirati bez prethodnog testiranja. Nakon prve aplikacije filera, efekt će trajati od 4 do 6 mjeseci, a sa svakim novim ubrizgavanjem se djelovanje filera produljuje za dodatna 3 mjeseca.

Najbolje je filere aplicirati 1 do 2 mjeseca prije vjenčanja, a minimalno par tjedana prije vjenčanja.

Tretman za smanjenje i uklanjanje bora

Mimike lica mogu dovesti do pojave bora i u mlađoj dobi. Tretman za smanjenje i uklanjanje bora pomoći će osvježiti vaš izgled, zagladiti bore i smanjiti njihovu vidljivost. Jedan je od najpopularnijih kozmetičkih tretmana na svijetu. Smatra se sigurnim i učinkovitim tretmanom za učinkovito uklanjanje bora, kao što su bore na čelu nastale mrštenjem, bore oko očiju, na nosu, između obrva te za lifting lica ili podizanje obrva.

Rezultati aplikacije, nakon jednog tretmana od 50 jedinica, vidljivi su kroz nekoliko dana, a efekti traju 3 do 6 mjeseci.

Najbolje je dogovoriti tretman mjesec dana prije vjenčanja.

PRP tretman

PRP tretman je potpuno prirodan tretman pomlađivanja koji koristi vašu vlastitu krvnu plazmu sa snažnim djelovanjem na regeneraciju i pomlađivanje vaše kože. PRP terapija daje odlične rezultate ako želite osvježiti izgled. Promjene se vide već nakon prvog tretmana. Puni efekt tretmana možete očekivati mjesec dana nakon tretmana.

Odlučite se za PRP tretman ako želite koži podariti prirodni sjaj i istaknuti svoju ljepotu koristeći vlastitu plazmu. Ako vas muče ožiljci od akni, izaberite PRP tretman Dermapenom (terapija mikroiglicama) koji odlično djeluje na ožiljke i ljepotu kože.

Najbolje je dogovoriti PRP tretman 6 tjedana prije vjenčanja.

Naručite se na konzultacije u Štimac centar, izaberite svoj beauty tretman i zablistajte na najvažniji dan u svom životu.

Foto: PR, Unsplash

1