Bronzeri koje ćemo koristiti cijelog proljeća i ljeta

Svatko ima barem jedan holy grail proizvod bez kojeg ne može zamisliti niti jedno šminkanje. Jedna vrsta proizvoda koji su uvijek u upotrebi i zasigurno ih svi imaju u svojim kozmetičkim torbicama su bronzeri. Bez obzira radi li se o ljetnim ili zimskim mjesecima, uvijek ima mjesta za bronzer u beauty rutini jer on zaista može biti taj poseban touch koji će dati dodatnu boju licu ili čak preplanuli izgled, dok će ga oni vještiji moći iskoristiti i za konturiranje.

Artdeco mousse bronzeri

Bronzer dopušta veliku razinu kreativnosti i multitaskinga zbog svojih tonova i različitih tekstura u kojima dolazi. Jedan od noviteta iz svijeta bronzera koji dolazi u zanimljivoj, a rijetko korištenoj, mousse teksturi je Artdeco Tan in a Tube. Radi se o laganom toniranom mousseu koji se sastoji od 85% vode što ga čini iznimno ugodnim za nošenje i daje dodatnu dozu osvježenja licu. Vitamin E i molekule šećera iz soka od prosa njeguju kožu i pružaju lifting efekt.

Artdeco Tan in a Tube

Ovakav tip bronzera idealan je za ljeto jer se može koristiti za lagano ujednačavanje tena umjesto teškog pudera, umiješati u puder ili samo strateški staviti na istaknute dijelove lica za postizanje uvijek poželjnog brončanog looka.

Artdeco All Seasons Bronzing Powder

Osim mousse bronzera, Artdeco je pripremio i klasični bronzer u kamenu. All Seasons Bronzing Powder sastoji se od tri različite nijanse bronzera koje se mogu koristiti svaka posebno ili pomiješati zajedno te stvoriti idealnu nijansu za svaki ton kože.

Artdeco All Seasons Bronzing Powder

Bronzer je mekane i baršunaste teksture što omogućava lakoću korištenja i nošenja bronzera tijekom cijelog dana. Bronzer će svakom licu dati svježi brončani sjaj za koji su zaslužni sitni biserni pigmenti.

Bronzer i highlighter u jednom

A svi koji žele dodatni sjaj na istaknutim dijelovima lica oduševit će se Glow Bronzerom koji je jedinstvena kombinacija bronzera i highlightera. Takva kombinacija idealna je za svakodnevno nošenje i postizanja ljetnog looka s plaže čak i prije samog odlaska na plažu.

Artdeco Glow Bronzer

Artdeco Masterclass

Ova raznolika i zanimljiva kombinacija bronzera dio je nove Artdeco Make up your sunset stories kolekcije koja će biti glavna zvijezda Artdeco Masterclassa s Macedoniom Bezzerom 22. svibnja u Zagrebu. Talentirani Macedonio Bezzera naučit će sve polaznice masterclassa svojim trikovima te kako postići dugotrajnost šminke čak i tijekom ljetnih temperatura koristeći upravo ovu Artdeco kolekciju.

Ulaznice za Artdeco Masterclass, kao i nova Make up your sunset kolekcija, dostupni su na www.kameja.hr ili u Artdeco Make Up Bar & Beauty Storeu u Tomislavovoj 3 u Zagrebu.

 

Foto: Instagram, Artdeco

0