Pet anti-age seruma koji se trebaju pronaći u vašoj kozmetičkoj torbici

@tineandreaa

Svakodnevna beauty rutina nezamisliva je bez anti-age seruma. Iako su dugo vremena bili na beauty margini, već se neko vrijeme nalaze u centru pozornosti te im se pridodaje veliki značaj. Koliko su postali bitni, potvrđuje i činjenica da se mogu pronaći u ponudi sve većeg broja kozmetičkih brendova. Bitno je pronaći anti-age serum koji odgovara pojedinom tipu kože, a mogu se početi koristiti već u drugoj polovici dvadesetih godina.

@tineandreaa

Najčešće se koristi na licu, okoloočnom području i području dekoltea, a sadrže vrlo visoku koncentraciju aktivnih sastojaka pa je nužno odabrati onaj koji idealno odgovara vašem tipu kože. Izabrali smo pet anti-age seruma koji su nam se svidjeli i koji mogu postati nezaobilazan dio beauty rutine.


10 HDA Royal serum 30ml

10 HDA Royal serum 30ml

Dovoljno je tek na dlanove nanijeti nekoliko kapi i zatim ih blago umasirati na područje oko očiju, čela i lica te pustiti da djeluje dvije do tri minute kako bi 10 HDA Royal serum pčelarstva Radošević pružio najdjelotvorniju njegu. Ima izrazito laganu teksturu te se brzo upija u slojeve kože, a nakon redovite uporabe, poboljšava elastičnost kože te obnavlja njezinu strukturu. Rezultat je odličan jer i oni dijelovi kože koji djeluju umorno, poprimaju mladenački ten. Još jedan plus ovog seruma je taj štp je prikladan za sve tipove kože, a može se koristiti prije dnevne ili noćne beauty rutine, a tijekomt tople sezone i kao fluid za lice.

Apivita Bee Radiant

anti-age serum
Apivita Bee Radiant

Za maksimalnu učinkovitost, Bee Radiant iluminirajuću anti-age kremu najbolje je nanijeti ujutro i navečer. Krema ima sasvim laganu teksturu te je napravljena od 98% prirodnih sastojaka, a dubinski njeguje, obnavlja i revitalizira kožu te istovremeno reducira pojavu bora. Proizvodu su dodane i matične stanice koje povećavaju elastičnost kože te joj vraćaju blistavost, a dodani su još šafran, maslina, šišak, med, hijaluronska kiselina te eterična ulja grejpa, zelene mandarine, bergamota i ruže koji poboljšavaju raspoloženje.

Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum

anti-age serum
Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum

Tajna Guerlainovog seruma krije se u dvostrukom slovu R, odnosno duploj formuli koja je kreirana tako da sadrži koncentraciju najbolje od dvije tehnologije, odnosno odličan odgovor na potrebu kože ua sjajem i čvrstoćom. Rezultat uporabe Guerlainovog seruma je sjajna tekstura kože zahvaljujući nježnoj piling tehnologiji. Zahvaljujući Repair formuli, serum pomaže u stimulaciji sinteze hijaluronske kiseline i obnavljanju izlomljenog kolagena. Blagi piling i obnavljajuće djelovanje seruma poboljšat će teksturu, sjaj i kvalitetu kože, a dobro će se uklopiti u dnevnu beauty rutinu.

Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum

anti-age serum
Elizabeth Arden PREVAGE® Anti-Aging Daily Serum

Dnevni anti-age serum kozmetičke kuće Elizabeth Arden štiti kožu od vanjskih utjecaja i osvježava njezin izgled. Također, usporava znakove starenja kože te poboljšava izgled oštećene kože uslijed izlaganja suncu. Ako se serum rabi redovito, koža postaje čvršća i elastičnija te joj se lakše boriti protiv štetnih utjecaja iz okoliša, a za najbolje rezultate idealno ga je rabiti ujutro i navečer.

Lancaster 365 Skin Repairanti-age serum za regeneraciju

anti-age serum
Lancaster 365 Skin Repairanti-age serum za regeneraciju

Lancasterov serum za regeneraciju namijenjen je području lica, vrata i dekoltea, a dovoljno je nanijeti tek malu količinu seruma na vrhove prstiju te ih zatim utapkati u kožu. Nakon redovite uporabe, serum će koži vratiti elastičnost i svježinu te istovremeno pomoći u uklanjanju znakova starenja kože.

Foto: Instagram (@tineandreaa), Ljekarna.hr, Notino, Douglas, Delmerion.hr

0