Pogledajte kako je izgledalo Journal.hr i adidas vikend druženje

adidas PrimeKnit kolekcija u Zagrebu

Prošlog tjedna smo najavili dolazak nove adidas PrimeKnit kolekcije u Zagreb, što smo u subotu i obilježili s našim čitateljicama u adidas Sports Studiju u Zagrebu. Nova kolekcija bila je samo povod za drugo u nizu Journal.hr x adidas druženje na kojem su svi prisutni mogli doznati zbog čega je ova kolekcija toliko posebna, a što je još važnije, upoznati se s platformom adidas Women.

Nakon uvodne riječi, Korana Gvozdić nas je provela kroz sve posebnosti kolekcije koja se prvenstveno odlikuje revolucionarnom inovacijom u tehnologiji šivanja, a rezultat su odjevni predmeti koji nijednu ljubiteljicu vježbanja i sportskih aktivnosti neće ostaviti ravnodušnom. Pod geslom “Become The Movement” adidasovi stručnjaci osmislili su sportsku odjeću koja se u svakom trenutku savršeno prilagođava tijelu u pokretu, jamčeći istovremeno vrhunsku udobnost i sofisticiran izgled. PrimeKnit kolekcija iskoračila je iz uobičajenih okvira sportske odjeće namijenjene isključivo teretanama, a njeni moderni krojevi i vrhunska izrada moći će se prilagoditi i svakodnevnim aktivnostima.

adidas Women Training

Zatim su riječ preuzele trenerice Marija Andrijašević i Andrea Solomun te sve prisutne upoznale s adidas Women Training grupom u koju se mogu prijaviti sve ljubiteljice dobrog treninga te svaki ponedjeljak i srijedu, od 8 do 9 sati ujutro, provesti uz treninge MoveMEANT Flow i Functional Fit.

adidas je pokrenuo posebnu besplatnu trening platformu pod nazivom adidas Women za žene koje traže i žele više, koje žele spojiti svoju ljubav prema vježbanju i zdravom lifestyleu mogu isprobati novu razinu treninga koje su za njih pripremile Marija i Andrea. Njihov pristup koji se bazira na kombinaciji različitog spektra modernih tehnika s posebnom bazom u plesu sigurno će oduševiti i one najzahtjevnije. Rezervirajte svoje mjesto na službenoj stranici adidas Sports Studija i osim odlične atmosfere, savršenog načina za pozitivan početak dana te edukativnih radionica, ostvarite brojne pogodnosti.

Naše su čitateljice na licu mjesta dobile priliku isprobati oba treninga, malo predahnuti uz bezglutenske zalogaje i prirodne sokove, a nakon toga uz personal shoppere obići adidas trgovinu i odabrati najbolje sportske kombinacije za sebe.

Za sve koji nisu imali priliku sudjelovati u ovom ekskluzivnom predstavljanju, u vremenu od 15. do 30. travnja 2019. adidas je pripremio još neke pogodnosti za svoje kupce. Svaku kupnju nekog od odjevnih predmeta iz kolekcije PrimeKnit adidas će nagraditi ručno šivanom, posebno dizajniranom torbicom u kojoj dame mogu svoje sportske grudnjake i tajice bezbrižno nositi na trening.

Dodatno, vikendima tijekom trajanja kampanje (19./20. travnja te 26./ 27.travnja) kupcima će na usluzi biti i shopping edukatorice, koje će savjetovati kako odabrati najbolji grudnjak za vježbanje te pričati o važnosti odabira ispravne odjeće za vježbanje. Zato nemojte zaboraviti svratiti u adidas trgovinu u Ilici 21 u Zagrebu!

Foto: Marija Laća

0