Kako pravilno zaštititi kosu na ljetovanju?

Kako pravilno zaštititi kosu
na ljetovanju?

@sincerelyjules

@sincerelyjules

Sunčani ljetni dani savršena su prognoza za uživanje na plaži. Ugodno toplo more i izležavanje na suncu omiljeni su način opuštanja tijekom ljetovanja na jednoj od predivnih hrvatskih i svjetskih plaža. Ipak, osim ugodnih, toplih dana, jarko ljeto sunce donosi i brojna upozorenja. Zaštita od sunca neazobilazan je dio svakodnevne ljetne rutine gdje god se nalazili, a osobito tijekom dana provedenih na suncem okupanoj plaži. Kombinacija morske vode i sunca zahtijevat će zaštitu i pojačanu njegu kože i kose tijekom ljetovanja. Iako je važnost korištenja kreme za lice i tijelo sa zaštitnim faktorom ono što se tijekom ljetnih dana neprestano ističe, zaštita kose i vlasišta jednako je bitna.

Ljetne frizure Amber Clark

@amberfillerup

JEDNOSTAVNA NJEGA KOSE ZA SUNČANE DANE

Kako bi i nakon ljetovanja vaša kosa bila zdrava i sjajna bit će vam dovoljna dva proizvoda i jedan šarmantni modni dodatak. Za zaštitu kose na ljetovanju vrijede jednaka pravila kao i za zaštitu kože. Iako je najbolja moguća zaštita izbjegavanje pretjeranog izlaganja suncu, osobito kada je ono najjače, šešir će kao šarmantan modni dodatak svakom ljetnom outfitu štiti vašu kosu i vlasište. Ispod šešira uvijek je poželjno nanijeti dodatni sloj zaštite.

@sincerelyjules

@sincerelyjules

Jednostavan i praktičan za korištenje, sprej na bazi ulja sa zaštitnim faktorom istovremeno će štititi i njegovati vašu kosu. Nanesite ga svaki dan prije izlaganja suncu, ali i tijekom dana ukoliko stedio vremena proveli uživajući u toplome moru. Kako bi izbjegli ispucane vrhove i sačuvali sjaj kose, osim svakodnevne zaštite kose od jakog sunca, njega kose jednako je važna. Dubinska hidratacija ono je što će vašoj kosi biti potrebno nakon dana provedenog na suncu, a omiljeni brzi i učinkoviti regenerator s dubinskim djelovanjem australskog brenda Aussie vašoj će kosi pružiti najbolju moguću njegu u samo tri minute.

Tri koraka sve su što je potrebno kako bi očuvali svoju kosu tijekom ljetovanja. Osim što je jednako bitna kao i nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom na lice i tijelo, zaštita i njega kose na ljetovanju prejednostavna je i prekratka da bi ju preskočili.

Foto: Instagram, Aussie, Clarins

Učitati još
Zatvori