Tekući ruž s avokadom koji nikad neće isušiti usne

Tekući ruž s avokadom koji nikad
neće isušiti usne

winky lux

Ako ste mislili kako je avokado-manija dostigla svoju vrhunac i kako ćemo o ovoj namirnici uskoro pričati kao o nekom prošlom hitu, vjerojatno ste bili u krivu, jer novi proizvodi s avokadom i dalje stižu na scenu i izazivaju oduševljenje među potrošačima.

Prije samo nekoliko dana pojavila se prva čokolada s avokadom, u svijetu se i dalje otvaraju restorani posvećeni avokadu, a novost je također i ruž za usne s uljem avokada koji dolazi iz brenda Winky Lux. Riječ je o tekućem ružu za usne super mat efekta, a za razliku od drugih ruževa iste formule, ovaj ni najmanje neće isušiti vaše usne, baš zato što je bogat uljem avokada.

winky lux2

Zdrave masnoće koje avokado sadrži hidratiziraju i štite nježnu kožu usana od dehidracije. Ovaj ruž istovremeno je kremast i uljast, baš poput pravog avokada, vrlo je lagane i prozračne teksture te ostavlja osjećaj ugode na usnama kada ga nosite. Dodatan plus svakako je činjenica da je vodootporan, pa se neće skinuti s usana čak ni kada pijete i jedete. U prodaji je dostupno pet njegovih nijansi: Angel Food, Shortcake, Cookie, Lolli i Whoopie Pie, a trenutno se mogu nabaviti preko stranice brenda Winky Lux i pronaći ćete ga pod imenom Double Matte Whip Liquid Lipstick.

winky lux3

Iza brenda inače stoji američka poduzetnica Natalie Mackey, koja je odlučila ponuditi kupcima kvalitetnu, no isto tako cijenom pristupačnu kozmetiku i osim toga približiti najnovije beauty trendove široj publici. To joj polazi za rukom na način da nove proizvode, nastale pod utjecajem novih trendova, lansira u prodaju u roku od 45 dana, a isti je slučaj i s ovim ruževima koji sadrže pravi avokado i, k tome, pravu vaniliju.

winky lux4

Učitati još
Zatvori